Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobrý den
Bohužel je tu další začínající grower, který potřebuje pomoct
Pro začátek představím své odrůdy: Jakc47 2x, Chocolope a Tangie.
Už to bude 3 týdny co hnojím.
Bohužel jeden z Jacku se se mnou loučí a to tak že v půlce rostliny začal odumírat viz foto. Přitom druhému jackovi se daří dobře.Takže první otázka co jsem udělal špatně ????
Druhá otázka se tyká listů. Na spodní části listu se objevuji miniaturní bílí hmyz. Takže co sněma??? + přikládám pár dalších fotek listů na kterých si asi slimáci pochutnaly ???
A poslední otázka, můžu něco udělat pro kytičky víc ???
Původní příspěvek od Mr.Eso Cykly dodržuji a substrát mám univerzální.Ale je fakt že minulý rok jsem měl zubstrát pro zahradní květiny a žádný problém jsem neměl.
Pořád se mi zdá že tvůj substrát není úplně OK, ale to se blbě odhaduje takle od klávesnice
Mají takovou "nedokrmenou" barvu, kup kvalitní substrát s perlitem, otřepej starou hlínu z kořenovýho balu a přesaď je do větších květníků. Počkej co to udělá a začni s poloviční dávkou hnojiv na růst.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Zdravím, mám problém se žloutnutím listů. Listy žloutnou od spodu rostliny o jsou tam hnědé fleky (viz. foto č.1).Popřípadě za nějaké rady k pěstování budu rád
Orange Bud Diesel Fem.
Květina je v 25L kýblu .který má zespodu díry na odtok přebytečné vody.
hlína: -hnůj od ovcí
-hlína z půdy
-trocha písku
Zalévám děšťovou vodou.
Hnojiva: - jednou za týden výluh z kopřiv, přidám cca 0,2l výluhu do vody ,kterou
zalévám
- na květ mám koupené hnojivo Guanokalong
PH půdy jsem měříl papírkama na měření půdy a vyšlo 7 PH.
Na rostlinu svítí slunce od 9 ráno do 8 večer.
Minulý rok jsem pěstoval nějaký noname, mírně hnojil těma kopřivama a bylo to úplně na nic úroda, tak letos jsem zainvestoval do kvalitních fem. semen.
Foto č.1 (detail na listy) https://ibb.co/kKvO8Q
Foto č.2 (celá rostlina) https://ibb.co/cOr22k
Děkuju
Ahoj, pomůže mi někdo s identifikací problému? (bělení ze středu listu, na některých listech troška "rezu" u okraje)
Odrůda: Stress Killer Auto (RQS)
Pěstováno v substrátu (údaje o PH dle výrobce 5 až 7, zatím jsem neměřil) v květináči na balkóně. Stejné odrůdy mám několik kytek, všechny pěstovány ve stejném substrátu, stejné stáří,.. A tento problém se objevil pouze u dvou z nich. Zálivka prováděná po vyschnutí předchozí. Jednou použit doplněk Guanokalong Extrakt Taste Improver v dávce 10ml na 1l)
Mám problém, na listoch sa mi objavujú akési žlto-hnedé bodky.Objavily sa už na začiatku rastu na spodných poschodiach ale keď sa to nerozširovalo, tak som to neriešil.Teraz sa to šíri hlavne na jednej rastline, na druhej je toho menej.Myslím si správne, že je to nedostatok vápnika?Hnojím Biobizzom - Grow, Bloom,Topmax.Royal Haze Automatic.Prosím poraďte.
Ahoj, mohl by mi někdo pomoct? Jsem uplný nováček a potřeboval bych radu od někoho, kdo už má zkušenosti. Mám semínka Royal Queen a spodní dva listy začali hnědnout, pokud bude potřeba dám sem i fotky. Děkuju moc
Zdravím, mám nejspíš podobný problém jako Daven, tedy světlé cestičky na listech. Od rána projíždím net a pořád se mi nepovedlo určit původce. Pěstuju taky na balkoně a objevilo se to u dvou ze tří kytek. Přikládám fotky a prosím o radu. Ještě dodám, že se to vyskytuje jen u pár listů, ale bojím se, aby se to nerozšířilo dál.