Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo prestanu od zitrka a dal sem si neska 2 prdy a komatil sem 2 hodiny v herne ... nevim proc mam po huleni vysokej tlak? dokaze me to nekdo vysvetlit?
mno ja sem nehulil dva mesice nefim jak ostatni ale ke konci druhyho mesice mi najizdeli stavy ikdys kratky sem tam i delsi, ne lepsi nez kdys si clovek zahu , pak sem hulil malem tejden v kuse
Robos: jakoze kourim cigara prez 6 let ... od 9 tridy sem zacal pukat venky tak asi rok , pak sem na rok prestal a od te doby pukam skanky vseho druhu prevazne hydra 3-5x denne .... ted uz dva dny nehulim ... ale furt si pripadam jak kdybych byl stejne zhulenej ...
Jakoze potom co me jednou ruplo v uchu kdyz sem si pri prdu jeste drzival nos aby zeli neuchazelo tak sem stim prestal ... prdy moc netlacim ... kdyztak se podivej do predavkovani THC a precti si moje zazitky
jo taky znam takovy lidi co si nechaj prasknout hlavu jen aby jim kousek koure neunikl... ´
a ja si dat predsevzeti ze nikdy nebudu uz kousat mrkev odzadu. zdar
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Ja uz jsem prestal. V puberte jsem kouril hodne moc, pak jsem si udelal 4 roky prestavecku a vubec mi to nechybelo. Ted mi staci strasne malinko, tj. asi gram mesicne. Myslim, ze pokud budu pokracovat timto tempem, tak nemam duvod v zivote nic omezovat. A nedokazu si predstavit vetsi pohodicku, nez si jako starej paprda zajit na ryby, zapalit fajfku a cekat a cekat.... Stari mi pripada jako idealni vek, kdy se poradne rozhulit. Cloveku aspon nemusi vadit, ze zapomina a blbne.
Ja se chystam prestat pred maturitou a na vejsce taky hulit nebudu, pac uz bych to pak asi neutah. Ale pak, az si udelam vsechny skoly co chci, pudu do nejakyho vydelecnyho zamestnani a tam si dam tak 2 do tydne a bude to vsechno naprosto fajn!
ja som prave prestal-už je tomu asi 3tyždne a už nepociťujem ani tie všetkym zname chuťaky.Da sa to,dokonca je to velmi lahke -zaleží od charakteru jedinca jak to vlastne všetko vnima.Ked huliť nechcem tak nehulim lebo nemusim ale uznavam že prvych5 dní je dosť na trpezlivosť a pevnu volu-vela pevnej vole pre začinajucich nehuličov.-zabudol som dodať -nehulim do urody
Naposledy upravil loweNature 18-03-2005 v 12:01 PM
Ja teda prestat hulit v planu nemam...
Mozna to trochu, trosicku vomezim, kdyz to bude treba, ale prestat je podle me uplna pi**vina - proc taky? Az mi to zacne (doufam, ze nezacne) kurvit plice, zacnu z toho varit...
Mam takovou predstavu, az budu starej dedek, s plnofousem az po kolena a budu vypadat jak Gandalf, tak si v lete hezky vyjdu do parku, ubalim speka se svejma kamosema dedkama, zahulime, postezujem si na ty mlady spratky a bude nam fajn
Ja som v poslednej dobe prestal hulit 3krat vzdy asi na mesiac, potom som 1-2 tyzdne hulil potom zase na mesiac atd, teraz som tiez uprostred mesacnej pauzy. Je to lepsie ako stale hulit to musim potvrdit. Po sklizni som hulil furt a bol som z toho sprosty, lenivy, demotivovany, nekomunikativny, paranoidny a hlavne som zabudal kopu veci furt som ludom hovoril veci niekolko krat a boleli ma z toho pluca jak hovado....je to na picu vidim to aj na kamosoch ktori furt hulia ze su z toho f pici maju zakalene mozgy zelenym oparom.
Na druhej strane je marihuana moja jedina velka laska (popri chlaste) a nikdy sa jej asi definitivne nevzdam, no radsej hulit raz za cas, pripadne si robit prestavky ako hulit v jednom kuse.
Teraz ma nebolia pluca a nesom taky vypatlany ked nehulim vkuse. Ono ked clovek huli vkuse tak aj tak nepocituje z toho uz ziadne pozitivne ucinky. Aspon ja ne....Ale ked budem stary dedek budem hulit jak prasa to viem naisto, budem mat obrovsky vapik a lan konopii za domcekom na zahradke...
Původní příspěvek od Beowulf Az mi to zacne (doufam, ze nezacne) kurvit plice, zacnu z toho varit...
Ale ono ti to uz samozrejme plice kurvi. Kurvi ti je uz hned prvni sluk. Prece kouris porad ten samy kour. Neni to tak ze zpocatku je ten kour zdravy a teprve pozdeji je skodlivy. Rakovinu plic muze zpusobit treba hned prvni sluk v zivote.