Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ten kluk je fakt blbec, hulim uz celkem dlouho na to, abych věděl, že je to fakt moc divný. No schválně, vy byste pod vlivem drog zabíjeli na silnici, byly biste toho v high stavu schopni? na to ať si odpoví každý sám, já ale myslím, že většina lidí, co jsou tady maj rozum a tudíž by to neudělali. musel to mít už v sobě. byla jen otázka, kdy to z něj vyjde. třeba, kdyby je nesrazil, tak by za rok někoho zabil. Myslíte že ne? nene ten to v sobě měl. ZLO. Hluboko v srdci - žal,
No nevim.Auto zatim nemam takže to nemůžu posoudit,ale mám motorku a to je fakt v pohodě.Úplně si v tom frčím.Jak to tam řadím a to všechno. Ale jedině mimo provoz. V provozu bych se bál,že nějaký zásek a pak...
seli splest si brzdu s plynem muze podleme jenom pica (zhulena/nezhulena proste nepatri za volant) znam spousty lidi co jezdi zhuleni a jezdi dost dobre. je jasny ze argument typu pet let bez nehody neobstoji proti "co kdyby?" ale me to staci radsi pojedu s nekym komu verim ikdyz je zhulenej nez nekomu kdo je pohroma kdykoliv. ja papiry nemam zabil bych se ikdybch se (nezhulenej) snazil sebevic...
2 divnaregistrace jo mas pravdu ale:
pomaly reflexy resi pomala rychlost. je lepsi hzulenej ridic kterej to vi a jde 50 km/h a vychtnava si jizdu sere na ty co ho predjizdi (nenecha se vytocit) a proste jede v klidu nebo utahanej Koren co jede jak prase protoze je pozde a on pospicha do postele?
2 maggie ten koren ale neni hulic o kterejch mluvim ja to je hnup co lital v peri a hacku tihle lidi sou vymasleni ikdyz nejsou zhuleni. videl sem ho v TV po soudu a rekl bych ze jeho psychika byla nalomena vic dlouhodobym uzivanim tvrdejch nez tim ze predtim hulil...
ted to vypada jako kdybych byl nakej obhajce hulicu za volantem ale to nechci....
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Nemyslim si, že zhulenej člověk musí jezdit pomalu, jezdim 2 roky mam najeto zhruba 35000 km a jezdim docela dost rychle i zhulenej. Záleží jak vám šlape auto. Jezdim z novým autem (octavia 1.8Turbo) A mimo město si kolem 22 hodiny troufnu na rovince 180km/h bezproblémů a to na dálnici klido přes 200, jen se člověk musí soustředit na ŘÍZENÍ AUTA, ne na nějaký píčoviny.. zatim jsem neboural. Myslí si snad někdo, že je to šílený?
kegi: je jedno jak dlouho ridis, protoze az to povalis nekde 180 mimo dalnici a najedes do nejaky neviditelny prohlubne (takovy ty propadliny v silnici) tak uzris co je to kotelll
sileny to docela je protoze nevis co se stane...a v rychlosti nad 120km je brzdna draha docela dlouha (i kdyz mas tlumice treba z vesmiru )...
greedy23: No jistě, ale já myslim rovinky po který jezdim několikrát do tejdne, takový co jsou kolem mého bydliště, silnice 1 třídy, okruh okolo 20km, já ty silnice znam nazpaměť. Navís zvláštní výbava, xenonové světlomety = vidim vše Jezdí tak i můj fotřík a pořád žije a má skoro stejný auto, a jezdí nezhulenej a bezpečně . Musíš uzna, že se 180 konovým motorem nepojedu po rovince 120 to je fakt nuda !?
Jo rizeni ve stavku je super. Napriklad me to mnohem vic bavi..je to vic adrenalinovy. Ale samozrejme musite opatrne. Nachapu lidi s nazorma typu ,,zhulenej muze jezdit jenom magor''. Myslim ze pod kontrolou to muzete mit vzdycky kdyz jedete dost pomalu. S chlastem bych ale neriskoval uz jenom kvuli svestkam.
Ja nevim ale zhuleny jezdim fakt vzdycky pomaleji jak uz tady nekdo psal ja ficim ostoset sem zazrany do jizdy davam bacha a kdyz mrknu na tachac tak tam je 40km/h Uz sem zkousel pridat ale pokud to neni fakt ctyrproudovka tak to rychleji nejde. Dostanu schizy a uz se jen vidim co se muze vsechno stat...Tak hned pribrzdim(Ikdyz je mozne ze to pusobi na kazdeho jinak. ALe at je to obyc nebo skero na me vzdy takhle)
Alkohol je svina to za volant fakt nepatri!! To zas clovek mysli ze tady muze v klidu pridat a pak jen cumi jak ho to v zatacce taha zcesty tfuj nikdy. A mam jeste zkusenost z xTc za volantem ale to uz je taky hnus. Jelikoz mam za sebou uz takovych jizd vic tak vim ze kdyz uz musim jet zkoulovany tak si beru min. jednoho sebou co mi pomuze davat bacha a pojede se mnou tam i zpet. (Ale po poslednim zazitku vim ze kdyz si vemu druheho zfrceneho tak to stoji taky zaprd. To uz pomalu lepsi jet sam, protoze takhle se spolehate na spolujezdce a nevenujete se az tak rizeni no ale on si frci na necem za oknem a je to). (Mluvim o krizovatce kdy stojim za jednim autem je zelena on odbocuje ja taky tak ze ho predjedu zleva. jedu koukam na nej ten vytresteny cumi na me ja co tak cumi cumim na nej (taky radne vytresteny O:-) a kdyz se po chvilce zas podivam na cestu zjistim ze nejedu v druhem pruhu ve smeru jizdy vlevo ale ze tam jede on a ja si to frcim za dvema plnyma carama v protismeru. No a kdyz sem zas rychle zajel tam kde sem mel a kurvoval sem ze sem rikal tomu druhemu at dava pozor tak mi rek: "ty sis toho nevsim? ja myslel ze o tom vis." A ja: "Co? No to si delas prdel. Ja jedu v protismeru a ty mi nic nereknes. A on: "No ja vidël kus dopredu nikde nic tak sem te nechal. IDIOT!!! Fakt huleni s mirou a nic jineho za volant!!!!
Mejte se a dozivotni beznehodovost preje clovek kery nikdy nic nikde do fora jeste neposlal. Ale asi zacnu protoze kokam ze sem napsal nejdelsi vec na kompu za celej muj zivot ) A snad budu mit svuj nick Rebell Kua ale uz fakt koncim
pan.sele: Jsem z Plzeňska, a ty? Ta octavka je firemní auto, ještě by se u nás taky našela honda accord 2,0i, Já právě nevim který s těch aut je rychlejší, ono se každý chová úplně jinak, ale určitě to zkusíme. Jen jeden drobnej detail, a to zdravotní důvod co mi brání řídit, mužu až v červenci, nemůžu totiž šlapat na spojku, ale v červenci to bude dobrý na 100%. Za kolik ti to zrychlí na 100?
Původní příspěvek od thc_george Ja este vypalenej nejel a ani nepojedu, nejsem blazen.. To uz je to bezpecnejsi na pivkach.. Za prvy bych se vubec v nicem neorientoval a za druhy nez bych nekam dojel, tak bych zapomnel kam to vlastne jedu Ono zazitek je i prechazeni silnice...
tak ti akorat povim jednu vec:zkus to a pak neco mel,to udelas nejlip,sorry pokud je to na tebe vostry,ale uz takovej sem.
swen: Ty jo....ty ses fakt vostrej........az nekoho sundas pekne vysmaaatej..tak mozna pak budou vostry ty jeho pribuzni:-))
Kdyz si predstavim jak na tenhle thread prijdu nahodni navstevnici a uvidi jak tu jezdite autem vysmazeni, tak to je fakt pro huleni super reklama:-)))) JEN tak daaaaale..:-(
Chtel bych vas upozornit, ze tvrzeni o tom jak jezdite zhuleni opatrne nelze akceptovat, protoze to je vas subjektivni pocit navic ve stavu kdy jste pod vlivem. Snad kazdy ridic ktery se vyboural mel par sekund pred tim, nez k tomu doslo pocit, ze jede bezpecne.
Proste z logiky, z principu vyplyva, ze vy sami nemuzete byt v popisu sveho rizeni objektivni.
Onehdy sem jel s jedním kamarádem na jednu akcu. Říkali sme si, že bychom mohli zahulit. No a já mu říkám, zahulíme během cesty? Jeli sme autem a on řídil. No a von na to, že teda jo, že už o tom taky přemýšlel. Tak sme teda na příhodným místě zastavili a já se ho ještě ptám jestli teda už někdy hulil před jízdou. Von, že jo, a že je to v pohodě. No ale kamarád se zhulil asi trochu víc než na řidiča měl a cesta s ním pak pro mě byl pěkně zasraně strašidelnej zážitek. Neviděl, že odbočuje cesta atd.. Tak mu říkám, že teda pojedeme pomalu. No tak sme jeli 40
Ale nutno podotknout, že já aji on sme čerství držitelé řidičáků. Takže bych to viděl tak, že hulení za volant prostě kurva nepatří, zvlášť ne začátečníkům. Chtěl bych Vás "zhulený" řidiče touto cestou poprosit, Ať zhulení autem nejezdíte, protože jak se říká: Neohrožujete jen sami sebe, ale aji ostatní, tím pádem eventuálně i mě! A já ještě nechcu umřít
souhlasim s vyse uvedenym nazorem, ze ohrozujete sebe i ostatni.
Malicko zhulena ridim rada, ale jen tak lehounce, vic uz se mi to
nelibi, protoze nestiham vnimat vsechno kolem-reakce zpozdeny,
tudiz se pak hrozne bojim, aby se neco nestalo..takze ne, nerada
ridim uplne spalena...
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I