Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S mladou o vanocich, kdy kazdej dela cukrovi a kazdej se na nej tesi.., udelame kolacky a protoze mlada to umi tak sikovne udelat, ze zeleny nejde videt, tak si kazdej z rodiny vezme par tech veselejch kol a pak si asi kazdej muze domyslet jaky vetsinou mame vanoce ).
U nas se organizoval cajovej dychanek, sranda byla protoze sem prisel domu a par tech mojich listecku a nejaky ty paldy padly v caji a to si natrhali rodice se susedkou sami takze svijak
nase rodina nehuli.. segra ma predsudky a nedostatek odvahy, otec by radsi spachal sebevrazdu, nez prda..
ja jsem bezprostredne vypalil jen matinku a tetu.. akorat mati si od mladi nemohla vzpomenout, jaxe slukuje a teta misto slukovani ten kour polykala.. tagze jsem jim to porad nazorne ukazoval az jsem byl nejvic zhuleny ja..
jinak s mati spolupracujem na cukrovi - ja zaridim maslo, ona z toho udela linecke, rohlicky... a kdyz ji boli klouby da si 2ks a jde relaxovat
ja kdysi daval blueberry s mati, kdyz sme zalevli a samozrejme ja byl v kasi a porad se tlemil a ona jen rikala, ze je ji fajn... myslim ze pro rodice to neni ta spravna droga. navic ji to hrozne smrdi. otcovi to nechci davat protoze by to vykecal v hospode.. a taky jednou snedl kolacek a malem se utopil ve vane kdyz se nemohl hybat
Nerad hulím s lidma, co nezvládají ty stavy, co jsou total komat. Takové ty první, kdy vlastně ani nevíš, jak si ten stav užít. S nikým s rodiny bych asi nehulil, ani kdyby to chtěli. Možná bych jim něco dal, ale hulit s nima nee. Nedávno jsem uvařil mlíko, mladá že chce testnout, že dáme spolu. Já natěšený, že bude super večer, nějaká změna a tak. No, dodnes toho lituju. Už ke ganji asi nečuchne, a propo nikdy nebudu hulit se členy rodiny (vyjma bratrů, bratranců a setřenic), bo mám strach. Maldá byla zralá na JIPku.
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
nedavno som prvy-krat hulil so starsim brachom, akoze dost necakane..vobec som netusil ze chalan huli ...o to viac potesilo.. a dohodli sme sa na repete, ale tento raz sfajci on mna
Cuzz all...prsne tak..neni nad to kdyz jsou rodice free...uz sice s nasima nebydlim...ale tatka ma doma malí bongo...a znamej s prace mu obacas neco donese...ja ted rozjel svuj 1 indoor takze mu taky obcas neco dohodim..a mamca ta to ma na haku..kazdej jsme nakej..a co ja wim tak ona v mejch letech taky nebyla zadnej svatousek...jinak kazdej wejkend hulim se svoji starou,segrou a zetakem takze pohoda..jsem z mesta co ma asi 15000obyvatel... a hulí tady tak kazdej 3...jenom tady mame par ciganu(nic proti nim znam jich i par v pohode )ale todle sou fakt ZMRDI...a otravujou mejch par kamaradu delaru..a znate to...jednomu rozbijete hubu a za hodinu prijede 10 žigulu...no jinak se mejte PEACE
Zdar,ja si musel rodice od piky kompletne prevychovat v nazorech nejen na ganju resil jsem to tim zpusobem ze sem to pritah domu a hotovo...Postupem casu si cim dal vice zvykali a dnes jsou ve stadiju ze by si mozna prda i dali a co se tyce pestovani doma,tak si taky zvykli a moje mladsi sestricka ma taky dobre nakrocino ale cekam az zajde sama
Původní příspěvek od Šebík
A jeste neco. Je dulezite si uvedomit, ze telo a duse od sebe nelze oddelit, teda alespon ne, pokud to ma fungovat. Telo, je vernym obrazem stavu vasi duse. Z oci, tvare, gestikulace, intonace, mimiky, lze o vas vycist vic nez byste si mohli myslet.
tos ani nic neslyšel o astrálním cestování že?
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.