Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já si jezdil pro řízky přes půl republiky busem neříkej že bys nebyl schopnej dojet si do brna nebo prahy nebo ostravy nebo jakýhokoliv jinýho města ! poštou je to o ničom
stojí to za to - třebas v březnu si rozsvítíš tu svou 600w a v květnu budeš mít hafo řezů už plus maminu
dobrou chut návod na mlíko/whatever snad najdeš sám...
Mam jen takovej malej dotaz. Asi to máš nejspíš všechno dobře pořešený, ale zajímá mě, jestli není někde v okolí tý kukuřice není nějakej barák nebo něco, kde občas pobývají lidé?? Jestli jo, tak bych se na nějaký noční focení s bleskem totálně vykašlal. Já jsem to asi taky dvakrát udělal, myslim, před dvouma rokama a celá sklizeň byla v prdeli. Samozřejmě to přirovnávám tomu foťáku, protože jinak by neměl nikdo šanci. Kytky máš hustý, tak by byla škoda si je nechat vzít, jen kvůli pár fotkám. Víš jaká je s tímhle dneska situace Jinak držim pěst ať to dotáhneš
PS: Víš, že jsou taky dva druhy kukuřice? Krmná pro zvěř a normální pro lidskou konzumaci? Jedna se sklízí ke konci srpna a druhá až někdy říjen-listopad
Nechci radit, jen jsem osobně na těchto věcech poprvý vyhořel
před hodinou byla kytka otrhána od listů na mléko bo tak něco nechal sem tam jen malí výstupek koulí ad trochu prcnou ty moje kytky ad mám toto osivo i na příští rok
530 Gramů listů bez paliček v mokřině (pulka velké nakupní igelitové tašky)
Mam jen takovej malej dotaz. Asi to máš nejspíš všechno dobře pořešený, ale zajímá mě, jestli není někde v okolí tý kukuřice není nějakej barák nebo něco, kde občas pobývají lidé?? Jestli jo, tak bych se na nějaký noční focení s bleskem totálně vykašlal. Já jsem to asi taky dvakrát udělal, myslim, před dvouma rokama a celá sklizeň byla v prdeli. Samozřejmě to přirovnávám tomu foťáku, protože jinak by neměl nikdo šanci. Kytky máš hustý, tak by byla škoda si je nechat vzít, jen kvůli pár fotkám. Víš jaká je s tímhle dneska situace Jinak držim pěst ať to dotáhneš
PS: Víš, že jsou taky dva druhy kukuřice? Krmná pro zvěř a normální pro lidskou konzumaci? Jedna se sklízí ke konci srpna a druhá až někdy říjen-listopad
Nechci radit, jen jsem osobně na těchto věcech poprvý vyhořel
čest
je to v klidu kukuřice je od prvních příbydlí cca 2km takže žádný problém
Původní příspěvek od storm1249 to bude mlíko ze kterýho padne tak 5,6 lidí do kóma
uvař z toho něco ;-)
Mléko uvařeno s 350G listů s toho samca
pily sme to 4 nerovnoměrně dvá míň a dvá jako já a kamoš víc a ten kamoš byl dost dobře nemohl ani mluvit skoro jinak stav hoodně sedativní ale trochu aktivní to taky bylo asi tak aby člověk neusnul ale přesto byl sedativní
SLIŠTE VŠICHNI !!! kytky dostaly šok dnes sem u nich byl a zjistil sem že sou do 50cm okousané a ožužlaný aj hlavní stonek až do dřeva ale kytky ROSTOU DÁL vypadá to že jim to tak moc nevadí již sou velké tak co vy na to nebude to mýt nějaké spomalovací vliv já si mylsím že né