Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V sobotu 28. 7. vyvrcholí v Praze druhý ročník festivalu Music in the Park, který svým vystoupením uzavře největší hvězda festivalu, americká zpěvačka Lauryn Hill!
Zpěvačku a členku legendárních The Fugees předchází pověst skutečné hvězdy, jejíž nároky jsou na špičce toho, s čím se lze v současném hudebním světě setkat.
Kompletní sestava souboru a doprovodného personálu čítá více než čtyřicet lidí, přičemž samotnou Lauryn Hill doprovází osobní asistentka, kadeřnice, masérka, vizážistka, dvě garderobiérky, ochutnávač jídla, nosiči a několik osobních strážců.
Zatímco členové doprovodného souboru a technici budou ubytovaní v jednom z hotelů na Václavském náměstí, Lauryn Hill zvolila pro sebe a své nejbližší spolupracovníky ubytování v nejluxusnějším pražském hotelovém zařízení, malostranském hotelu Mandarin Oriental. Pro sebe požaduje největší apartmá, které musí být bezprostředně obklopeno dalšími pokoji personálu a ochranky. Důležité je další samostatné apartmá pro ošacení a garderobiérky.
Pozemní dopravu pro Lauryn Hill obstará komfortní limuzína Mercedes v prodloužené a pancéřované verzi.
V požadavcích pro vybavení šatny najdeme takové položky, jako například čerstvé tropické květiny a palmy (pořadatelé již oslovili pražskou Botanickou zahradu se žádostí o jejich zapůjčení), masážní vana a anatolský meditační koberec „kelim“. Lauryn Hill se stravuje striktně vegansky a mezi položkami v rideru jsou dále například mandarinková a špenátová marmeláda, čerstvé brusinky, originální iontové nápoje dovezené z USA nebo chléb upečený z bramborového těsta.
Co se týče samotného hudebního vystoupení, pražský koncert bude posledním na čtyřtýdenním evropském turné Lauryn Hill. Přechozí koncerty byly přijaty s velkým nadšením diváků a kritiky, velmi kladné recenze hovoří o vyvážené směsi soulu, rhythm‘n‘blues, rapu, hip hopu a gospelu, kterou servíruje celkem čtrnáctičlenný soubor špičkových hráčů a doprovodných zpěvaček. Do Prahy se celý soubor přesunuje v pátek v noci po koncertě v Belgii, část osob přiletí zvláštním soukromým letadlem a další část přijede společně s nákladem autobusy a kamiony.
tak asi pojedu i na povaleč..
takže jestli někdo jedete tak PM a dáme spicha
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Pro ty, kdo budou v srpnu v Amsterdamu, nebo v Holandu: 10 - 12.8. REGGAE FEST na plazi - SUNDANCE, vice info na: www.panic.nl
Kdybyste nekdo jel, ozvete se. Ja jedu stopro.
Hasta la libertad siempre!
Mi_casa
zdar.
nepročítal jsem to tu moc důkladně,tak se přímo zeptám,jestli nevíte o nějakém punkovém festu(punk,ska,rege...)na jihu moravy?nejlépe slovácko.Teď je tady Letní filmová škola,ale to není ono..budu vděčný za každý odkaz nebo cokoli.Díky
hoj.
no vidim to asi na klasiku Sazava fest , mozna na jeden den na hh kemp . mozna neste neco na zebraku ale bohuzel si ted nevzpomenu jak se to jmenuje . kazdopadne favorit je sazava
nazdárek growe, tak sem se včera vrátil z fetivalu české hrady ze švihova..zeptám se--byl tam někdo? bylo tam supr ostatně jako na každé jiné živé mjůzice..xavier baumaxa večer jenom válil..nakonec mi podal s podia brčko takovýho čertika prej...no supr., ale škoda že nezahrál víc..ale bylo toho dost..a dokonce sem se tam zamiloval do gaiah mesiah...no prostě supr baby....a jestli tam někdo byl..tak sme s kámošem leželi uvnitř u popelnic..jako jediný...stanoviště bylo venku..sice to každou chvíli vypadalo že mi někdo zechčije hlavu ale nestalo se tak...takže supr..zdar growu a všem co navštěvují festy...
Původní příspěvek od TH! zdar.
nepročítal jsem to tu moc důkladně,tak se přímo zeptám,jestli nevíte o nějakém punkovém festu(punk,ska,rege...)na jihu moravy?nejlépe slovácko.Teď je tady Letní filmová škola,ale to není ono..budu vděčný za každý odkaz nebo cokoli.Díky
No narazil jsem na tehle
KILLED BY NOISE FEAST v uherskym hradišti
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
to protiva
Díky za pomoc..jenom je na hovno,že se to kříží s festem Podparou..tam bych chtěl jet,a pokud to nevyjde,tak budu zvažovat UH.ale mám na ten termín ještě něco..tak nevím..ale díky
skoro sem prehlid povalec na tenhle vykend ... hezky mu to zapada .. free vstup .. dve stage s pruchodem pres les, elektro hukot a delikatni zivy zvlastnosti, sestry steinovy .. a hlavne taky, paradni misto, podle fotek, lesy kolem, lehce padajici zameckej park .. tam chci ..
to já doufám, že mě vyjde tento reggae festival http://www.panic.nl/eng-index.htm v eindhovenu, je za týden, taxe těším jak malej jarda a doufám, že mě to vyjde...*peace