Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
delal sem to podobne.......ale slysel sem ze je dobry ten koren polit varici nebo horkou vodou...ze pak ta kytka ze sebe dostane maximum.....neni to fikce???
Zdar lidičky jak se máte tak jsem do toho praštil a pořízuji si skříň no spíš špajs.Doufam že to dopadne dobře,rad bych požádal o ňakou tu radu .Lámu si hlavu s ventilací,lampi jsem si pořídil usporky Nurturelite 200 W PURPLE na květ a na rust Nurturelite 125 W BLUE.Velikost mé pěstírny je 85-110-250,ventilaci přemýšlím UFO 275 m3/h, RK 125, nebo S - VENT 300/500 m3/h. Mám starost o hluk, pachoví filtr nějaký ten hluk pohltí boufam a tak vás prosím onějakou radu.Dík Lokr
zdravim vsetkych co maji radi huleni a vse okolo toho mam sa predctavit jak to psalo kdyz sem obdrzel novy vzkaz... tak dufam ze to je dobry zacatek... este raz caveska people
Kdyz je ted takove chmurne pocasi myslite ze kdyz pestuju outdoor nevadi rostlinkam byt porad venku??? mam je davat pres noc domu?? mam je na zahrade v kvetnacich o prumeru 15cm asi uz 2 tydny .....
Přidávám se k radě od zajonce.... já mám letos jedny kytky v místě, kde trošku líp půda drží vlhkost a po těch zkurvených bouřkách a deštích mi tak u třetiny rostlin uhnilo dost listů a i pár bočních stonků vyhnilo.... ale o víkendu má být zas pařák, tak snad už to bude ok. I když asi záleží i na odrůdě - PPP a AK 48 zatím v pohodě jedou i trochu v bažině - jen se bojím doby kvetení... snad koncem léta a začátkem podzimu tolik chcát nebude...
Pokud je máš v květináčích, tak je raději schovej i před déletrvajícím deštěm.
Zdravim.Jsem naprosty zacatecnik s pestovanim a tak potrebuju jednu zakladni informaci.Mozna je to blbost tak se mi prosim nesmejte:-).Chci zasadit do skrine ale ted je uz zari tak me zajima jestli u indooru zalezi na rocnim obdobi nebo jestli je to kvetine jedno a nepozna to.V seedbankach sem cetl u kazdeho modelu dobu sazeni,kvetu a sklizne takze to asi neni ulne jedno ze? dik