Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A jinak nechapu, proc by kazdy tip musel byt jinej = kdyz si nahodou tipnu to same cislo, jako nekdo jinej, tak je logicky, ze se o cenu musim delit , ne ? Je to stejna situace jako kdyz nekdo tipne 4, nekdo 6 a spravne je 5.
Ano ano, presne tak, skoda tech samcu a skoda, ze kdyz tam bylo tolik kytek, prostor se moc zaplnil a vytahlo se to z nedostatku svetla dole. Proto uz jsem objednal zarivky od Narvy i se svitidlama, objednal jsem i nejaky seminka indik a krizencu indik se sativama a zkusim si udelat matkarnu a rizkarnu. Chvilku mi asi bude trvat, nez to vychytam, ...to vse ale az v dalsim threadu, kterej chystam.