Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prej adminovi staci napsat pmko kvuli prvni objednavcem jakmile vse probehne v poradku stavas se clenem s normalnim pravem nakupovani. ty ceny jsou ulet, se mi nechce verit
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Na tom cannazonu jsou hodně zajmavý věci, škoda, že už nemaj Purple Urkle S1, to by byla pro mě jasná volba!
Jinak to, že někdo neposílá do ČR vidim poprvý, ale celkově oni posílaj jen do Španělska, Holandu a Anglie... Tenhle konkrétní kros asi jedině nějak vystopovat člověka co to dělal, nebo přeposlat přes někoho známýho z těch tří zemí... Ale taky se mi líbí!
P.s. kdybyste někdo ted objednával z cannazonu, přidal bych se pokud bych stihnul!
Jo jo s tim pm adminovi jsem to četl taky, myslim, že by neměl bejt problém!
mno tak jsem to objednal nakonec primo pres ogseeds.nl
sice sidlej v san diegu, ale do cr to klidne poslou co jsem tak pochopil z toho mailu
vypada to v klidu, ted jeste jestli mi to taky prijde
Procti forum GH, ale udajne neama moc dobrou klicivost. Asi 60%.
Prešiel som to tu celé, prečital o ghs čo som našiel hladal o big gangovi čo sa dalo akurát u jedného člena som videl že bol spokojný u ostatných som ho poriadne nikde nevidel ale ako sa zda od ghs bud chytíš dobrú genetiku alebo úplny shit
Vím, že se nejedná o pravej Skunk #1 od SS, ale třeba by to taky nemuselo bejt špatný a za cenu, za kterou koupíte maximálně growshop seeds tady můžete mít výnosnou 75% sativu... Navíc tam teď mají slevu 20% na semena od Dutch Passion a Green House, takže 350Kč - 20% = 280 Kč za 5ks a to už je docela mazec jen škoda, že je to regular.
to berou odsud... http://www.growshop.cz/katalog/sezn...-growshop-seeds a jsou to "jen" growshop seeds, o tom už se tady hodně diskutovalo. Mimochodem koukám, že už přidali do nabídky Jacka Herera, jak slibovali akorát je mixlej trošku z něčeho jinýho. Já ty jejich novinky asi příští rok vyzkouším.
Původní příspěvek od scorpicco to berou odsud... http://www.growshop.cz/katalog/sezn...-growshop-seeds a jsou to "jen" growshop seeds, o tom už se tady hodně diskutovalo. Mimochodem koukám, že už přidali do nabídky Jacka Herera, jak slibovali akorát je mixlej trošku z něčeho jinýho. Já ty jejich novinky asi příští rok vyzkouším.
Pár lidi tu letos od nich pěstilo to af NL a byly vesměs spokojený.
Každopádně to af NL chci určtě příští rok vyzkoušet...za ty prachy...
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Hihi Purple Urkle S1 shánim už nějakou dobu a nejde o to jestli je za slušnou cenu (teda pokud se nejedná o aukci), ale jestli vůbec někde je... Ááááááá neni, nebo alespon já jsem ho nikde nenašel!
Jinak The White x Triple kush zní moc hezky, předpokládám, že Triple kush je zase nějakej další cut OG kushe (nechce se mi to hledat)...
Já si ted vemu čistou The White S1 at nežeru a za rok vyselektim, pokřížim a doufám, že se mi podaří vytvořit nějakou zrůdnost...
Nejvíc se proklínám, že jsem pako a zablokoval jsem si internetový bankovnictví a mezitim mi vyprodali za 65liber, ted musim vzít o třetinu dražší...