Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...nemáte za to tak RVÁT ja jsem to odlepil uplne v poho .
Chtel jsem tady napsat jak jsou ty fitry na shit ale předtim jsem filtr použil do brka ,a .....??? hadejte co??? JSEM ZKOURENEJ uplně stejne jako s filtrem kupovaným někde.....
taky jsem měl pripomimnky k članku v RX ale v podstatě souhlasim s tim co mapsal Hellboy v bodech 1,2,3 a ješte dodávám že některým by patrně nestačili ani hodimky s vodotryskem , prohrabnu HD u compu a pošlu nějaký "best of" : fotečky na propagaci maryjane .
Hned ráno si kupim Reflex, vše v poho. Jedu do školy, píšem z Němčiny slohovku, učitel mě přesadí, píšu si slohovku a najednou koukám čte Reflex. Čumim jak vořech na učitele (shodou okolností protidrogovej koordinátor). Řikám si to je v poho, že i takovejhle člověk taky čte nákej slušnej plátek. Taky se zamozřejmě zasek na RCC2004. Řikám dobrej člověk. Najednou se zvedne a vrátí mi ten časák do mý lavice, já na to čuměl jak trubka. Myslim, že je mu to jasný, ale četl to se zaujetím.
Peace Forever
V kazdém případě výborny počin. Pouze ve mě vzbuzuje lehké podezření fakt že o celé věci jsou informace jedině a pouze v Reflexu. Kdyz má Cannabis Cup vlastní www stránky tak proč na nich o CC neni v podstatě ani slovo? Jinak respekt Jiříku!
Zdrávo živo! Kdo se směje pořád, ten se směje nejlíp
hm, nevim sem nejakej zklamanej. nejdriv tadz JXD rozjede silenou kampan na cannabis cup, jehoz jmeno si vetsina ze zde pritomnych spojuje uplne s necim jinym, nez s fotografickou soutezi. nevim jak to muze bejt CC -2004-, jak si chteji zajistit, ze fotky budou letostni. a taky nevim co je hlavni cena a kdo ji dostane? (asi JXD)
a jeste k tomu naslibuje super darek. nechci hodnotit kvalitu filtru, ale takovejch papiru mam plnej suplik.
no nemyslim si ze by slo primo o reklamu na Reflex, protoze vetsina lidi se tam tim moc nezabyva, ale myslim si ze to je pouze reklama na JXD, ktery za poslednich X let pise do tohohle casopisu veci o travce. proste mu nekdo rek ze to nema cenu a jestli nedokaze, ze ho lidi ctou, tak ma padaka. takze vymyslel CC 2004 a skocil na grower a zneuzil bandu zhulencu.
no jinak ja sem si to taky koupil a clanek o Lodzi byl asi tak 100x zajimavejsi, aspon neco
djX: rozhodne tu akci podporuju a nemam nic proti, a ty moc dobre vis, ze ja hulim jeste tak 2x vic nez ty a priblizne stejnou dobu, a speka ubalim mnohem rychlejc nez ty.
ALE ty filtry - aspon v mym vytisku (treba nekdo dostal protekcni) byly z uplne normalniho papiru bezny gramaze, sice sem z toho jointa ubalil, ale faaaakt to nebylo idealni, proste je potreba si priznat, ze pri kazdy dobry akci se neco trochu nepovede a to je prave pripad tech filtru ....
myslim si ze by bylo dost ubohy ty "filtry" za kazdou cenu hajit ze sou OK, a lidi co si stezujou oznacovat za ty "co neumej balit" ...
cely sem to precet a nedocetl sem se tu mozna je to picovina ale nedocet sem se tu že jaka to ma bejt fotka myslim jako jestli detail-makro nebo pohled na kytku.. nebo blizssi pohled na kytku-skoro detail ( jako na filtrech) vite co myslim.. sorry sem moc du radsi spat cus...
lidi budte radi, ze se vubec neco deeje - pokud budu chtit hnidopisit, tak strham jakoukoliv akci...ad filtry - no a - když by tam byla malá skleněná šlukna, tak zas něgdo bude nadávat, že by radši dřevěnou...
djx - nemusim všechny tvoje názory, ale tomuhle fandim
Přeji vám ať se vám a REFLEXu Cannabis cup 2004 povede. Doufám že s tímto nápadem budete pokračovat dál. Pohlednice našim státním papalášum, byl taky dobrý nápad. Doufám že někdy politikum dojde, že marihuana neni to zlo, kterého se bojí...
Drahý Jiří,
to, co Reflex vypotil, pomůže naší věci asi tak stejně, jako soutěž v pěstování karotky. Z webu ti klidně pošlu miliardu anonymních fotek a jsem zvědav, co s tím Reflex bude dělat... Jediné přínosy této akce jsou:
- u pubescentů posílení tvé osobní image jako člověka, který se zasazuje o legalizaci konopě (což ti asi přeju...)
- pravděpodobné nárazové zvýšení prodeje Reflexu (což je mi celkem u prdele...)
Jiné faktické dopady tato akce ve skutečnosti nemá. A představa, že fotky mých kytek "fundovaně" posuzuje estébák Hejma mě tedy upřímně děsí. To rovnou můžeš angažovat Pepíčka Laufera, Sámera Issu nebo podobný mrdky...
S pozdravem Modrá je dobrá
djX: nemohl bys sem hodit email kam posílat prispěvky pls, uz dvakrat sem se do toho reflexu dival na stanku ale znas to ta pamet ... . Docela by mě zajímal problém, který tady již zmiňoval jestedman, jak to uděláš s tou cenou když přijimáš do soutěže jenom zcela anonymní příspěvky?
V něčem docela s bubíkem souhlasím. Ovšem, proč by se měl reflex navážet do takový akce, kdyby z toho nic netrhl- je zvláštní kritizovat podnikatelský subjekt za to, že se snaží vydělat peníze- bylo by ale fér dát stejný informace jako sou v tom reflexu na web CC 2004. Ale pánové, do hazlu, furt je lepší akce s chybkama, než jen tupě čumět na to, jak Standa G se svýma partákama mění tuhle republiku v policejní stát!!!
------------------------------>>> Laissez faire!!!<<<-----------------------------------