Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak je vidno, v mnohých krajích letos individuální jedinci <ne-li vynechali > podcenili výsadbu, a tudíž se pokouší své tenčící se zásoby doplnit tady na fóru formou
a/ debilních témat poptávající drogy.
b/ obracení se na různé z nás PMky týkající se případného prodeje suchého.
Chtěl bych ještě jednou upozornit na to, že podobné chování od počátku historie grower.cz bylo a je považováno za NEPŘÍPUSTNÉ a zároveň každého z Vás požádat o spolupráci v potíraní takových jedinců.
Jestiže se na Vás někdo s podobnou obtížnou poptávkou, prosím, konktaktujte kohokoliv z moderátorů, čím dříve se podobným jedincům ignorujícím zavedená pravidla zatne tipec, tím méně škody a prudy napáchají.
Za sebe a growertem děkujeme.
< A samozásobení 3x zdar! >
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
tak to cumim jak puk tohle se tu vazne deje? me poser. jo jasny mam kde, kdy... kop do kouli. tak zdar.
kdyz si rikam ze me nic neprekvapi, tak lidska blbost a stupidita prekona vsechny ocekavani
Ne že by mi podobná PM přišla, ale radši smažu PMku (a nechám bez odpovědi) než odhánět ty rádobykamarády když nemaj co do papírku od mých dveří. A ještě k tomu nemam komu bych je nabonzoval.. ale o to tu nejde.
Ano, jsem pro nulovou toleranci podobných aktivit.
Samozásobení 3x zdar!
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
jojo stačí napsat že rozdáváš jetel semínka a přijde ti deset zpráv s prosbou o semínka durbana a tak
víceméně mi to nevadí ale někdy to taky nasere
a co se týče shánění matroše po sklizni , tak to taky někdo občas zkouší