Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Další, již osmé pokračování tématu. Pokuste se u svého problému vždy uvést co nejvíce relevantních informací. Nezapomeňte připojit také fotografii. Takto se vaše šance na odpověď a případné vyřešení problému zvyšuje.
Zdravím, mám problém s listy, jsou žluté a žilky jsou nahnědlé, vypadá to na nedostatek manganu. ? Mám zasazeno v klasickém substrátu, a začal jsem jim podávat BioBizz Biogrow na růst. Pomozte prosím a doporučte mi něco jak kytičky zachránit.
Ano, vždy je to jen spodní list, stará rostlinka je pár týdnů, ne neměřím PH zálivky ani roztoku, vodu používám z kohoutku po odstátí 24hodin. Používám pouze Biobizz na růst žádné jiné hnojivo, mám klasický zahradnický substrát na rajčata s perlitem. Výška rostliny 30 Cm, začíná se od spodních pater rozvětvovat směrem nahoru, začínají se oběvovat květy .. pomalinku. Poměr hnojiva dle návodu, 2ml na litr vody.
V techto pripadech je dobry hnojit primo na list, od biobizz je urcite nejakej postrik. Ale muze to byt spatnym ph. Lidicky, nepodcenujte to ph sakra, pak sou zbytecny problemy.
Roiwer cetl si návod k tomu produktu ? asi ne, že ...
Biobizz Bio-Grow je tekuté hnojivo s výživou pro vaše rostliny. Napomáhá bujnému porostu a je vhodné pro téměř všechny typy půdních směsí. Bio-Grow je doporučeno k použití během fáze růstu jako rostlinné tonikum.
Dávkování:
2 - 4 ml na litr vody.
Při každém zalévání.
FAQ jsem četl jako první mimochodem, než položíš otázku hledej prvně tam. Taky to tu máš nalevo napsaný .. prosím takové trumpety at mi raději neradí. Jen ti co o tom něco ví.
Mordull, sak jsi prve psal ze zalivas kazdej den a tad se divis na reakci roiwera?
Ja se neptal jestli hnojis na list, ale ze je dobry to pohnojit postrikem primo na list , jestli to udelas nebo ne to je tvuj problem , ale me se to vzdy cca za 3 dny spravilo . Ted to aplikuju preventivne kazdej tyden a zdaji se mi o dost lepsi. .
Ph bych urcite zmeril na vytoku jen pro orientaci. Mimochodem mas decentne prismahly rapiky ,neni to nic hroznyho ,ale tech hnojiv tam muzes mit moc a taky to muze zabranovat vstrebani jinych latek . At se dari.
Hlavně "při každém zalévání" neznamená zalévat každý den Třeba je máš přelitý a hnijou ti kořeny,určitě bych při příštím zalévání změřil pH,nemusíš mít digitální metr,kup si v akvaristice pH kapky,pro hlínu jakžtakž dostačující.
A taky,jestli jde jen o spodní listy, to kytky dělaj že odhazujou co už nepotřebujou.