Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Malý průzkum wattáží
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
jakej mash sodik?
70W
150W
250W
400W
600W
víc...
100W
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
deno
grower handyman

Karma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% Pěstitelská

Malý průzkum wattáží Příspěvek č. 1

Sem si všim že se tu vyrojilo celkem hodně 70kářů, tak mě napadlo udělat průzkum sodíků...
Nuž - kolik máte doma kdo wattů? a Proč ste zvolili zrovna tuhle hodnotu?

Začnu teda :

250W
Na výkonnější set sem při pořizování neměl a teď sem happy - dá se to uchladit, nežere to tak dramaticky moc, kytky sou z toho slušný - spokojenost. Výpěstky z 250ky mě parádně vystačej tak do tý další sklizně...

thc?

Old Post 11-09-2003 v 08:55 AM
deno je offline   Profil uživatele deno   Find more posts by deno   Foto galerie člena deno   Click here to Send deno a Private Message   Add deno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

deno: já mám 250W, sice zatím není ve skříni, ale určitě pojedu s touhle watáží

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 11-09-2003 v 09:32 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nozdra
Stálý Člen

Karma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Ja hlasuji pro 150W, jelikož táhnu sám byteček, musím koukat na každou kačku a tato watáž mi vyhovuje. Samozřejmě bych radši něco většího, ale nestěžuju si.

Old Post 11-09-2003 v 10:26 AM
nozdra je offline   Profil uživatele nozdra   Find more posts by nozdra   Foto galerie člena nozdra   Click here to Send nozdra a Private Message   Add nozdra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gunman
Starec grower

Karma uživatele gunman - 85% PěstitelskáKarma uživatele gunman - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

začínam, tak sa to chcem naučiť na 150, ak mi to pôjde, budem pokračovať na 250, čo by mi malo pri mojej spotrebe stačiť

Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...

gunman

opus 1, opus 2

Old Post 11-09-2003 v 10:39 AM
gunman je offline   Profil uživatele gunman   Find more posts by gunman   Foto galerie člena gunman   Click here to Send gunman a Private Message   Add gunman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blondacek
Stálý Člen

Karma uživatele Blondacek - 80% PěstitelskáKarma uživatele Blondacek - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

70W protoze je to tajne a proste nesmi byt znat vyssi odber elektriny.
Dale - 70W uchladis,tech 20g mi na 2 mesice stacit bude atd..
Ale hned jak bude kde tak rozjedu 250W,prinejhorsim jenom 150W.
Koneckoncu - jednu skrin na takove wataze mam,mozna by zvladla i 400,ale pouzivat ji nesmim.. tak zatim.

I'am not a chain smoker..realy!
Balkonova kytka
Anketa - Co mate nejradeji - dopohody nebo dokase?
70W eXXtreme mini GROW

Old Post 11-09-2003 v 15:11 PM
Blondacek je offline   Profil uživatele Blondacek   Find more posts by Blondacek   Foto galerie člena Blondacek   Click here to Send Blondacek a Private Message   Add Blondacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dloob-pRo|gameR
Stálý Člen

Karma uživatele dloob-pRo|gameR - 94% PěstitelskáKarma uživatele dloob-pRo|gameR - 94% PěstitelskáKarma uživatele dloob-pRo|gameR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

70W sem na tom pobobne jak Blondacek akorat to jeste neni secko vychytany ale doufam ze kolem 15.-16.9 zacnu svitit

Old Post 11-09-2003 v 17:48 PM
dloob-pRo|gameR je offline   Profil uživatele dloob-pRo|gameR   Find more posts by dloob-pRo|gameR   Foto galerie člena dloob-pRo|gameR   Click here to Send dloob-pRo|gameR a Private Message   Add dloob-pRo|gameR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

tož také 250 wattíčků

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 12-09-2003 v 16:50 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seli
Stálý Člen

Karma uživatele seli - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Ja to střídam 70W na růst, pak 150w na květ. Je to úspora energie......
A jsem spokojen. Zas tak často nehulim..

Old Post 12-09-2003 v 19:49 PM
seli je offline   Profil uživatele seli   Find more posts by seli   Foto galerie člena seli   Click here to Send seli a Private Message   Add seli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
James
Stálý Člen

Karma uživatele James - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Na rozjezd jsem pořídil 70ku ve spižírně

Počítal bych,že z materiálů které jsem natahal z groweru se brzy pustím do stavby skříně a tam bych chtěl 150ku která mě bude opravdu plně stačit a nic většího už neplánuju
Navíc jsou tady věci jako odběr el proudu,teplo,ve větším množství
větší smrad a prostě chci jen malou laboratoř a né dílnu na prachy:-)))
gdyž jsem schlédnul kolik toho má káma pod 400kou tak jsem se uplně lekl takova hromada co s tím??

Příroda to vymyslela,že každý nakonec nějak dostane,co si zaslouží.Robert Fulghum

Old Post 13-09-2003 v 09:58 AM
James je offline   Profil uživatele James   Find more posts by James   Foto galerie člena James   Click here to Send James a Private Message   Add James to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KLKOV
Stálý Člen

Karma uživatele KLKOV - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Ja zivim doma 2x400W a to proto,ze strasne hulim a nejsem na to sam a mam to pesteni rad

KLKOV

Old Post 13-09-2003 v 10:01 AM
KLKOV je offline   Profil uživatele KLKOV   Find more posts by KLKOV   Foto galerie člena KLKOV   Click here to Send KLKOV a Private Message   Add KLKOV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Criter
Stálý Člen

Karma uživatele Criter - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

no tak ja tedy hlasuji pro 600W .. pac mam na to prostor, ale dobudoucna (prosinec ) planuji 400W na rust a 1000 na kvet .. ehm .. (velka spotreba a velkej okruh znamych) hehe

Old Post 13-09-2003 v 16:38 PM
Criter je offline   Profil uživatele Criter   Find more posts by Criter   Foto galerie člena Criter   Click here to Send Criter a Private Message   Add Criter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Serpico
Nový Člen

Karma uživatele Serpico - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Já planuju 250W

Old Post 13-09-2003 v 19:38 PM
Serpico je offline   Profil uživatele Serpico   Find more posts by Serpico   Foto galerie člena Serpico   Click here to Send Serpico a Private Message   Add Serpico to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Serpico! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

No já jsem na tom podobně jako Criter.600W
Jedu Indor poprví,asi 3 měs jsem scháněl věci,peníze a hlavně Informace.Bez Groweru by to asi vypadalo jinak.
Ještě si chci udělat něco opravdu malinkyho na nějakou bonsajku.

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 15-09-2003 v 09:19 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ooPs
Stálý Člen

Karma uživatele ooPs - 77% PěstitelskáKarma uživatele ooPs - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

vote 150W.. malo zere a staci to. Taky jsem uvazoval ze dam 70W+zarivky, nechci moc platit za elektriku, nakonec jsem zarivky vyuzil v matkarne..

Old Post 16-09-2003 v 12:45 PM
ooPs je offline   Profil uživatele ooPs   Find more posts by ooPs   Foto galerie člena ooPs   Click here to Send ooPs a Private Message   Add ooPs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smokerson
Stálý Člen

Karma uživatele smokerson - 52% PěstitelskáKarma uživatele smokerson - 52% Pěstitelská

Obecné Wataaanen! Příspěvek č. 15

Hoj,
jaa planuju rozject v co nejblizsi dobe 400W ale kdybych mel moznost tak du klidne i do 1000w

Old Post 17-09-2003 v 14:27 PM
smokerson je offline   Profil uživatele smokerson   Find more posts by smokerson   Foto galerie člena smokerson   Click here to Send smokerson a Private Message   Add smokerson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kpt PLICE23
Nový Člen

Karma uživatele Kpt PLICE23 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Ja sem nejdriv jel 2x70W,ale to se moc neosvedcilo,tak sem presedlal na 250W a s touhle staji sem fakt spokojenej.

----KDYZ CHCI BEJT SVUJ PAN,DVACET BURTU DAM!!!----
KDO HULI UMI,KDO NE CUMI

TEKNO+ILLLEGAL GROW............FUCK DA SYSTEM....

Old Post 23-09-2003 v 15:21 PM
Kpt PLICE23 je offline   Profil uživatele Kpt PLICE23   Find more posts by Kpt PLICE23   Foto galerie člena Kpt PLICE23   Click here to Send Kpt PLICE23 a Private Message   Add Kpt PLICE23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás