Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sem si všim že se tu vyrojilo celkem hodně 70kářů, tak mě napadlo udělat průzkum sodíků...
Nuž - kolik máte doma kdo wattů? a Proč ste zvolili zrovna tuhle hodnotu?
Začnu teda :
250W
Na výkonnější set sem při pořizování neměl a teď sem happy - dá se to uchladit, nežere to tak dramaticky moc, kytky sou z toho slušný - spokojenost. Výpěstky z 250ky mě parádně vystačej tak do tý další sklizně...
Ja hlasuji pro 150W, jelikož táhnu sám byteček, musím koukat na každou kačku a tato watáž mi vyhovuje. Samozřejmě bych radši něco většího, ale nestěžuju si.
70W protoze je to tajne a proste nesmi byt znat vyssi odber elektriny.
Dale - 70W uchladis,tech 20g mi na 2 mesice stacit bude atd..
Ale hned jak bude kde tak rozjedu 250W,prinejhorsim jenom 150W.
Koneckoncu - jednu skrin na takove wataze mam,mozna by zvladla i 400,ale pouzivat ji nesmim.. tak zatim.
Počítal bych,že z materiálů které jsem natahal z groweru se brzy pustím do stavby skříně a tam bych chtěl 150ku která mě bude opravdu plně stačit a nic většího už neplánuju
Navíc jsou tady věci jako odběr el proudu,teplo,ve větším množství
větší smrad a prostě chci jen malou laboratoř a né dílnu na prachy:-)))
gdyž jsem schlédnul kolik toho má káma pod 400kou tak jsem se uplně lekl takova hromada co s tím??
Příroda to vymyslela,že každý nakonec nějak dostane,co si zaslouží.Robert Fulghum
no tak ja tedy hlasuji pro 600W .. pac mam na to prostor, ale dobudoucna (prosinec ) planuji 400W na rust a 1000 na kvet .. ehm .. (velka spotreba a velkej okruh znamych) hehe
No já jsem na tom podobně jako Criter.600W
Jedu Indor poprví,asi 3 měs jsem scháněl věci,peníze a hlavně Informace.Bez Groweru by to asi vypadalo jinak.
Ještě si chci udělat něco opravdu malinkyho na nějakou bonsajku.