Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No me jeste nekvetou, protoze zatim maji tak 20 cm (holt letos jsem klicil asi na 5x, nez se konecne seminkum uracilo pustit klicky). Tak doufam ze to letos jeste stihnu. Mam odrudu, ktera je do studenejsich kraju, takze to snad letos vyjde.
Prave ale aby ti stacilo slunicko. Vzdyt potom v zarii huz je to horsi no a v rijnu huz hulim ususene krasavice ... :-), takze ti to preju aby se to jeste vybarvilo....
Me taky jeste nekvetou a abych pravdu rek tak ani nikomu ze znamejch (teda gdyz nepocitam kamose pestujou pod lampama ) a myslim si ze nez zacnou to ma jeste tak 14 dni cas
Zalezi aj od toho aku odrodu zrovna pestujes. Niektore odrody zacinaju kvitnut skor a niektore zase naopak neskor. Teda ked mas no name semena tak si musis len pockat...
Custe, mam problem. Jelikoz jsem zacatecnik a napadlo me to pozde, tak jsem i pozde zasadil (na konci cervna). Kyticky mam 20cm vysoke, ale mam problem s tim, ze nevim, jak rozeznat pohlavi, takze jestli byste mohl nekdo poradit? A druha vec, kdy mohu nejpozdeji outdoor sklizet? aby byla uroda co nejvetsi diky...
cau moliku,
outdoor bych nechal venku az do ty doby nez to zacne plesnivet nebo az si budes 100% jistej ze to je dozraly....jaa sklizim tak v zari nebo rijnu!!
Jinak mám na balkóně jen tak pro legraci řízek Orange Bud a má jen asi 10 cm...holt pozdě pustil kořeny (byl lehce nakvetlý) no a nechám ho co to půjde.
to smokerson: Sklízet až začně kytka plesnivět je pěkná pitomost...teda pokud to chceš konzumovat ty a ne s tím krmit husy.