Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podle mého názoru můžeš, je to proplach ke konci květu, takže by to nemělo vadit a EC 1,3 si myslím, že je v klidu. Já jsem EC nikdy neřešil ani neměřil a proplachoval jsem jakoukoliv vodou která byla po ruce. Toť můj názor, ať se ti vyjádří ještě někdo, kdo měří EC.
Zdarec
EC cisty vody 1,3?? to je ranec jako prase destovka ma 0,1-0,2 to proplacni radsi destovkou. nikomu kdo ma EXTREMNE tvrdou vodu muze tyct 0,7-0,8 ale takovy lidi ji vetsinou redej nejakou "cistci" a 1,3 to sem vzivote nevidel u cisty vody!!
Ahoj, proplach se dělá proto, aby jsi médium skutečně propláchnul. Jestli hnojíš třeba EC 2.0 a pak flush s 1.3 a teče ti z toho třeba 1.7 tak to asi moc proplach není. Já bych to určitě nikomu nedoporučoval, jak psal astronaut 1.3 je extrém, studniční voda je nepoužitelná. Spíš je to takhle na konci vystresuje jestli něco...asi to nebude nic 2x extra radikálního, ale když se ptáš...zajímalo by mě čím jsi to hnojil... Koupit si za 2000,- nejlevnější RO, která vyrábí z vody EC 0,70 krásnejch EC 0,04 životnost to má minimálně tak cca 3000-6000L vody a MAXimálně to ředit tvrdší vodou ale přez EC 0,4 bych nešel ani na proplachu...
Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!
" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.
Za tu balenou vodu jsi musel utratit určitě víc, jak jsem psal moje osobní zkušenost- z EC 0,70 vyrobí 0,04 už mi to vyrobilo tak cca 1500 litrů vody a EC z toho leze o setinu vyšší než když to bylo nový, takže 0,05. Má to však taky nevýhody a to že zhruba trojnásobek toho co vyrobíš odteče do odpadu, tzn. na výrobu 100L RO vody spotřebuješ cca 300-400L vody, a taky je potřeba tlak v potrubí, což by neměl bejt problém protože máte asi nějakou vysokotlakou vodárnu ke studni.. ale ze zkušenosti to funguje i při 1,5 Bar (tlak vodní hladiny ve výšce 15 metrů nad výpustí) akorát je víc odpadu...
Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!
" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.