Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky mě tato seeds banka zaujala. Protože okres Humboldt v Kalifornii je mekou konopné kultury, hlavě tedy v USA.
Tady máte i jejich stránku https://www.humboldtseeds.net/en/
Zatím s ní zkušenosti nemám. Ale počítám do budoucna že si od nich nějaký model zakoupím.
Velmi mě zaujal model Dr Greenthumb's od Cypress Hill. je to kříženec OG kush s Chem#4 OG ted jedu od jiné seeds banky a musím říct že jestli se dá ještě vylepšit OG tak to prostě chci.
Ale samozřejmě by mě taky zajímalo nějaké info.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Dr Greenthumbs Em-Dog By B-Real feminizovaná 3ks (indoor, outdoor)
Keif Pot ze Cypress Hill vytvořil tento druh. Jedná se o to nejžádanější v L.A. a také to nejdražší. Top D.J. a další celebrity z Kalifornie si svět bez něj již nedovedou představit. Made in Los Angeles
Typ: Sativa 60%, Indica 40%
Genetika: OG Kush/ Chem4
In: 60 dní
Out: kone
No vím o 5semen.cz, vlastně jsem se o nich dočetl v nové legalizaci.
Zaujal mě tato seeds banka. Kdyby někdo napsal ještě info o kvalitě a třeba klíčivosti byl bych rád.
A nebo budu první no. Hodně mě to láká a až se z mého rozpočtu uvolní pár korun neváhám.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
zdravim, ted mi od nich jede 3x chemdawg, klicivost 3/3 vypada to nadherne hotovy by to melo byt do 14 dni tak uvidime, dostal jsem tu krasnou krabicku k predplatnemu casaku....
Původní příspěvek od MichalekCze zdravim, ted mi od nich jede 3x chemdawg, klicivost 3/3 vypada to nadherne hotovy by to melo byt do 14 dni tak uvidime, dostal jsem tu krasnou krabicku k predplatnemu casaku....
Tak hoď foto. Ale jinak budu rád za info. Ale stejně neodolám. Ať je stihnu předpěstovat do dalšího kola.
Původní příspěvek od Mr.MEN Taky mě tato seeds banka zaujala. Protože okres Humboldt v Kalifornii je mekou konopné kultury, hlavě tedy v USA.
Tady máte i jejich stránku https://www.humboldtseeds.net/en/
Zatím s ní zkušenosti nemám. Ale počítám do budoucna že si od nich nějaký model zakoupím.
Velmi mě zaujal model Dr Greenthumb's od Cypress Hill. je to kříženec OG kush s Chem#4 OG ted jedu od jiné seeds banky a musím říct že jestli se dá ještě vylepšit OG tak to prostě chci.
Ale samozřejmě by mě taky zajímalo nějaké info.
Já vám nevim...
Moc dobře na mě nepůsobí popisy těch odrůd. Neuváděj jakej cut používaj (ted myslim zrovna ty Bubba kush a OG kush) a co to vlastně je, jestli S1, bx IBL nebo jen krosy... Plus nějaký DJ do popisku na mě osobně působí spíš jako klišé.
Nicméně OG x Chem#4 zní dost slušně, pokud maj legitimní matky
Pokud bych chtěl OG (mám odzkoušeno od Rare dankness, Cali connection, Alien genetic, OG raskal), tak rozhodně volim White fire OG od Raskala a nebo zkusim něco od Archive seeds.
ps kdybyste někdo chtěli, tak na cannacolectivu je ted white fire. Dlouho bych neváhal, spíš se divim, že to tam visí už 2. den .
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.