Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vlevo 3tí od spodu na tom byla fakt bídně - dostala jméno Karel a věřili jsme, že se z toho vylíže.
A uplně nahoře v pravo - nejmenší klon ze všech - dostal jméno Pepa.
Na další fotce jsou vidět kytky po týdnu péče - Pepa je uprostřed "devítky" po a Karel uplně vlevo spodnější...
Včera jsem zaštíp vršky u 5ti nejkošatější (dle mého) a uvidíme, co to s nima provede.
Stále jedu kořeňák... cca jednou za 3dny to proleju tak 3/4l vody s Rhiz. a kapky citronu na snížení PH, drží si to celkem dost vlhkosti, takže myslim, že to tak stačí.
Mně ty rozměry na 400W přijdou OK, ikdyž skoro na spodní hranici. A vzhledem k tomu, že stěny izoluje jen ta plachta, tak teploty budou určitě o trochu nižší, než si myslíš
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
je pravda ze ja mam steny ze dreva a to bude dost rozdil oproti folii ale myslel jsem to i z pohledu ze vlastne to ma i vcelku nizky, takze by ta 250 treba i stacila aby to prosvitilo jak je potreba...
psal jsem rozsáhlej článek na foru o tom, jak jsem dosáhl ideálního a téměř stabilního klima - a sice - 25-29°C / 55- 70% ve dne a 15-18°C / 80-90% v noci.
Uvidíš, co to udělá, až se to zaplní a přepneš, budeš řešit teploty a vlhkost znova a bez zvlhčovačky tentokrát...
Jednou půjdeš s kýblem, škrtneš o něco a zaleješ místo kytek tu elektriku na zemi Už se mi to stalo, že jsem před boxem vychrstnul čtvrt kýble na podlahu...
Původní příspěvek od microft Zdravím, ty se toho nebojíš, jen tak dál
Uvidíš, co to udělá, až se to zaplní a přepneš, budeš řešit teploty a vlhkost znova a bez zvlhčovačky tentokrát...
Jednou půjdeš s kýblem, škrtneš o něco a zaleješ místo kytek tu elektriku na zemi Už se mi to stalo, že jsem před boxem vychrstnul čtvrt kýble na podlahu...
já jsem zrovna teď posledních pár dní přemejšlel nad tim, že mi už jen ta zkondenzovaná voda dělá starosti...tak jsem hodil dneska všechnu elektriku nahoru a na zemi je teď i o dost víc místa.