Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl sem udělat takovej menší pokus:
ze 4 feminizovaných semínek , udělat aspon to stejný co se mi povedlo vžycky a to cca 400-450 g pod 400 w, ale menší prostor, tim myslim výškově myslíte že je to možné?
Prostor: dopíšu
Osazenstvo: 4 x FEMI Northern Light od Royal Queen Seeds
Substrát: Lightmix od biobizz
Světlo: 400W planstar od osramu
Květníky: 4 x 10l
Hnojky: používám skoro celou dostupnou sadu Od GROTEK: mám stim skvělé zkušenosti + používám ještě enzymi od Hesi
Ventilace: dovnitř místnosti nahání vzduch větší větrák a dále mám ještě ve vnitř jeden klipsnák a další menší větrák(proudění vzduchu + zesilnění stonku + snižení teploty)
odfuk:tt 125
Teplota: Den 26°C
Noc 21°C
Vlhkost: 42 %
Ph: měřim při každym hnojení, zalevám 5,8
Již sem 12. den na květu hnojim dle tabulky Grotek tabulku dodám a zalevám dvakrát tydně z toho jendou čistá voda s enzymama
Holky roztahuji co nejvíce de myslim,že jsou z toho už krásný keříky, mají cca 38 cm na výšku a snižujuje aby se nedostaly přiliž blízko ke světlu a nespálily se mi:
Tady dávám mojí sestavičku Biohnojek od Groteku + enzymy od HESI budu muset ještě něco dokoupit
ZÁSADNĚ všechno dávám do lednice nesmí to klesnou pod určitou teplotu, ani to být v teple, nebo pokojový teplotě, prostě to musí být v chladu, je to jako byste nechali venku např. kuře několik dní co se snim asi stane, tak proto lednice
Ahoj, to mas sice pravdu, ale musis si uvedomit, ze kure se vozi zmrazeny/zchlazeny uz do obchodu, kde je taky v takovym stavu. Jenze do gshopu od virobce se to urco nevozi v lednicce a v gshopu to taky neskladujou v lednici, takze uz je to jedno, schnilki kure taky nezachranis chlazenim....
Klamath:to právě že není o tom jak se to vozí ale jak už napsal Balon, že je přepravují uzavřený a určitě je neotvíraj tak dám jinej příklad, třebas když jíš jogurt nebo to je jedno co a nedojíš to a chceš si to nechat na po tom? kam to dáš? necháš to venku? ne dáš to do lednice aby to vydrželo dýl:d ale dost už o lednici
Já když jsem si loni v létě kupoval Fish mix, tak bylo v GS tak 26*C a dostal jsem ho z police, kde bylo 30 dalších. Skladoval jsem ho v out podmínkách a voněl pořád stejně
Kick start je produkt napomáhající k lepší tvorbě kořenového systému a zdravému růstu vašich rostlinek. Obsažené živiny jsou v takové koncentraci, aby Vaše roslinky nepopálily, takže ho lze použít jak pro zakořenění nových klonů tak i k přesazování již zakořeněných rostlin. Používejte tedy Kick-start na počátku vývoje rostliny, aby jste ji připravili na standartní hnojící program.
Použití:
Rozmíchejte Kick start ve vlažné vodě (cca. 20 °C) a nechte jím nasáknout zakořenovací substrát či médium. Doporučujem použít zároveň nějaký zakořeňovací hormon (Clonex, stimulax), pro lepší ošetření řezu. Koupel opakujte každých 3-5 dní do doby než se vyvine hustý kořenový bal.