Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak konecne je to tady. 16.12.09 sem si obednal 5xBig Bang Fem.
Super prislo to dneska, takze po 5 dnech. Semena sem obednaval na www.everyonedoesit.com
mam s nima skvely skusenosti veci co si tam obednavam obvykle prijdou do 4-6 dni.
Zejtra si skocim koupit zbytek veci. Resp. vsechny.
A prihodim kolik me to stalo. A dam je klicit. Dneska se mi to delat nechce.
Angina je ku*va.
zdar přeju brzké uzdravení a určitě budu sledovat ikdyž mikro nejedu tak 100%kouknu já frčím 400Sodík :-D ale nemám založený fórum ...možná až pujde vše jak má být, tak ho založím
Pokud ti mužu poradit neřeš klíčení ani podobné blbosti taky jsem to řešil a zbytečně
Kup si Jiffy třeba z teska jsou to takový rašelinový kolečka co se namočej ony nabobtnají a dáš tam jen semena tak cca 1cm a zahrň a dej nad to lampičku jo a nejlepší je to dát třeba do malého pařeniště já si ho vždy vyrábím ze špejlí a potravinářské fólie já mám letos za sebou 2sadby a 100% klíčivost jen si hlídej teplotu vlhkost a PH zálivky!!! sory jestli jsem moc otravný jen sem chtěl poradit když tak napiš já to smažu
2 Abaddon
Uplne hrozne sem resil jak vyklicit semena. Docela si mi pomohl, akorat nebydlim v Cr ale v Irsku. A tady sou to takovy farmari ze tezko neco takovyho koupim . Tohle je takovej pokusnej grow. Udelam 2x a o prazdninach se konecne po 3 letech vracim domu. tam uz pojedu normalni box. Btw kazda rada se vita. sem totalni zacatecnik
2 Mr. Men
Prave sem o tom taky premejslel. Ale tak chybama se clovek uci a navic ted uz s tim nic neudelam. Cetl sem dost negativni nazory na Greenhouse ale zase na Icmagu byly celkem pozitivni. Takze se necham prekvapit.
JInak uz sem to nevydrzel a premluvil sem pritelkyni a sel sem na nakupy i s anginou. Nakoupil sem vsechno. Celkem me to stalo neco kolem 20Euro.
Sem ted tak trosku socialni pripad takze musim setrit. Respektive pritelkyni to stalo 20 Euro
hmm když vo tom tak přemešlim teď, tak mě docela zajímá jak budeš do vscrogu montovat čtyři úsporky.. vymyslel si už průměr toho válce z pletiva? btw puštěj jim Švihadlo - na jamajce půl srdce mám =)
Tak po kratky diskusi s 23Tounnym ted nevim jak mam dal pokracovat.
On rika ze to mam delat na normalni scrog, ze na v-scrog je to malo svetla a moc vysoko. Pokud ma nekdo nejakej nazor tak oradte prosim.
Vse beru v potaz.
Hele jelikož mikro moc nejedu tak mě neber úplně zaslovo ale podle mě to máš hodně v klidu zatím jen bych možná udělal ty úsporky dal dál od sebe a doprostřed dal pc větrák na odtah nebo přítah a fungoval by současně jako ofuk ale to je jen můj názor pokud plácam blbosti tak mě zarašte hoši ale toť můj názor navěc
Zdar, no mi se to libi ale Vcsrog bych nejel... zda se mi moc slozite to nejak vyresit aby to bylo dostatecne ucine... spis ty objimky pridelej ke kulate drevotrisce a tu drevotrisku na easy rolly a muzes to spoustet a jak kytky porostou tak to budes zvedat ale to by pak chtelo resit dostatecne prosviceni prostoru... 125W plug and grow + nejake tyhle male zarivky a myslim ze by to byl cajk... + ventilace ve dne horniho kyblu... koukni jak jsem to udelal ja...
Tak dalsi update. Akorat by me zajimalo nejsou nejaky moc vytahly? kazdopadne budu este jednou presazovat, takze je zahrabu zase uplne do zeme az po prvni listi.
Tak vytiahnuté to máš tak normálne. Ja som to mal viac a niektorí tu z Groweru to majú vytiahnuté 2x tak s tým si hlavu nelám. To sa pri presádzaní zahrabe ako píšeš. Tak zatiaľ a veľa šťastia