Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od palinoch Zalozil som tuto temu, lebo vela seed bank ma v ponuke White Widow. Pri blizsom citani som zistil ze su rozne interpretacie tejto sqelej rastliny v pomere THC, ci dobe kvetu alebo sadby ci vonku ci pod lampu. A tak mi vrta hlavou ktora seedbanka ponuka White Widow ako totalny original ktory vyhral Canabis Cup 1995. Ja mam za to ze original White Widow ponuka seedbanka Greenhouse seeds kde maju napisane ze prave oni s White Widow vyhrali Canabis Cup 1995. Aky mate nazor VY o originalite tejto rastliny. Kto ponuka original Bielu Vdovu na nete.
Zdar pěstitelé, chtěl bych nějak shrnout kdo všechno fušuje to této legendární odrůdy a které seedbanky ji mají nej...
Mám rád třeba Dutch Passion, ale neumí se podle mě moc prezentovat když mají u většiny odrůd 20 let staré foto a místo nějakých aktualizací těchto klasik přidávají nové neznámé odrůdy.
A u jejich WW je to příklad. Možná je tak známá že nikdo nepotřebuje víc slyšet ale já si myslím že by si zasloužila trošku rozepsat...
Priatelia, presne s týmto potrebujem poradiť. Zháňam White Widow (klony), ale najlepšie absolútny originál. A ako vieme, ten je práve Black Widow od Mr. Nice Seeds, ako píše Anonymer. Pokiaľ človek prezrie Bazár, tak natrafí na growerov, ktorí ponúkajú White Widow. Originál WW (resp. BW) zatiaľ neponúka nikto, resp. natrafil som iba na záujemcov o ňu. Ak by niekto mal bližšie informácie, za PM budem rád. A nepíšem to do Bazáru, pretože mi stačí, ak na to natrafí tu. Vlastne budem ešte radšej.
H.U.L.: No a ešte k Dutch Passion a ich odrodám... Možno ich neaktualizujú preto, lebo ich berú ako klasiky, ktoré sa nemenia.
A co WW z ministry of cannabis? A má vůbec někdo zkušenosti s Ministry Of Cannabis...jejich WW je celkem levná.
Pro ONO: nemyslím si že Black Widow je ta nejklasičtější Bílá Vdova, už jen pro ten název...
Black Widow nevěřím- tyhle variace na originální odrůdy pro mě nemají dost zvučné jméno(obrazně řečeno)
A to už vůbec nemluvím o seedbance která jich tam má asi deset, jako třeba Marley's Widow (to už je moc)
H. U. L. vis ww kdysi udelal santibaba z Mr nice kdyz este delal pod greenhouse to arjan asi este nebyl taka pica a ww je prave santibabova prace on ji nakrizil a kdyz se vysral na Arjana tak si vzal sve matky a sel k Hawardovi akorat ze asi znamku ww mel Arjan tak on zacal svuj original vydavat pod black widow to same je great white shark bily nosorozec, S1, atd. jinak MrNice ja kvalita dyt tam delaji legenty jak uz santibaba tak treba velky pan neville..prostuduj si fora na icmagu to je taky napsane a i jinejch strankach a prave sam santibaba povazuje za pravou WW danny phenotyp ktery ale kvete bohuzel pres 10-11 tydnu to jo je tady tak jsou vetsinou indikoidni rychle kytky to ma do prave ww daleko..
Tak jo, díky že jsi mi to osvětlil, ale stejně můžete dál psát od koho jste brali a jak to dopadlo.
Říkáš teda, že MrNice je spolehlivá seedbanka? Jsem asi ignorant, ale to že mají shantibabu a velkýho pana nevila mě nijak v tom neutvrzuje(neznám je )