Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to endorfin a ten wuxal super je na květ nebo na růst?? a ten w. sus kalcium asi pro obecné zdraví rostliny?
Jinak nevíte někdo jaké je dávkování, rád bych koupil ale v zahradnictví mi neřekne jaký poměr voda/hnojivo mám dát na mery dík za odpověď PEACE
Zdravím,
Ten wuxal super je na květ nebo na růst?? a ten w. sus kalcium asi pro obecné zdraví rostliny?
Jinak nevíte někdo jaké je dávkování, rád bych koupil ale v zahradnictví mi neřekne jaký poměr voda/hnojivo mám dát na mery, dík za odpověďi, PEACE.....!!
Mno mě bylo líto vyhazovat peníze za nějake hnojiva tak sem sáhl po přirodním , holubím trusu který sem smíchal s vodou nechal vykvasit v teple a teďkom to ředím tak 1:10 s vodou , ztm si kiti nestežuje
No tak teraz na out 07 používam Agro- Palmy NPK 9-4-5 čo som našiel keď som išiel s kamošom na bongo alebo od bonga.. teraz neviem... ďalej slepačince a Greenworld, kvapalné hnojivo NPK 7-3-6 + stopové prvky. Myslím že to nie su úplne extra super hnojky ale mne stačia
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG