Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau vsichni. Mam problem s mim prvnim pestenim ve skrini.
Mam skrin 80x40x120, natrena zevnitr na bilo, osvětleni 150w sodik, odvetravani v pohode 2x vykone vetracky, teplota 26-30, mam tam 6 kytek v bubleru. rizky ktere sem dostal byly v hline ale poradili mi ze je muzu i s hlinou obalit do netkane textilie obsipat keramzitem a ze to bude v poho. prvni 4 dny byli jen ve vode Ph 5.5, pote prihnojeno trislozkovým hnojivem Advanced Hydroponic of Holand. voda upravena na Ph 5,3 kyselinou dusicnou, vlhkost udrzuju kolem 60% zvlhcovacem vzduchu.
Problem: kytkam zloutnou konce listu a ted zacaly i usychat. co s tim poradte Prosim
me se zda ze je to tim ze jsi je tam nasadil stou hlinou .... to mi neprijde jako dobry napad ... taky jsem tet jel hydro a delal jsem neco podobneho ale jen sjednopu kytkou ktera rostla v hline a potom jsem ji vysprchoval kořeny a přesadil do bubleru .... je mozne ze se ke kořenum dostava malo vody ...tezko říct ... ale skřínku mas peknou
noo kdyz sem je dostal tak byly trochu povadli jedna kytka mela tak 1 malej listek trochu nazloutlej jinak nic, ec metr sem jeste neporidil, hnojivo davkuju podle navodu na lahvich pro klony.......
Taky me jeste napadlo jesli to nemuze bejt tim ze jak tam mam tu hlinu a korinky jeste neprorostli, ze je vlastne ta hlina porad mokra tim padem je ta kytka ulita...... co ty na to?? ty kytky jsou potopeny tak do 1/3 toho nabalu...
to je pako (sorry).... přelitej bubler?
IMHO:
mi přijde ph=5,3 už docela nizké (viz.přispěvek č.5. http://grower.cz/forum/showthread....13821#post13821 )....
btw. ta hlína se nedává do systému kvuli tomu, že tam bydlí spousta plísní, který se ti tedkon (možná) budou uvolňovat to bubler
btw2.jako ty ventilátory jsou docela vtipný a určitě nedostačující (imhoň)
jo ta vlhkost v tom rustu když máš malou vlhkost tak to roste pomaleji
btw3. 4 dny bez jídla? přestav si, že by ti vyrostl jeden zub a ty bys čekal 4 dny než vyroste druhej ...resp.první kořeny se tvoří ze spodních listů, jakmile začnou ty spodní listy udumírat je nejvyšší čas pohnojit....
((ale třeba je vše jinak))
Podle fotek to hnije.. Zřejmě to zahnívá v tý hlíně.. pokud si je chtěl bublerovat tak si měl oprat veškerou hlínu z kořenů a dát do toho keramzitu.... Pokud ještě neprolezly kořínky tak nevim proč si hnojil...
Když už si je měl v hlíně tak bych je v ní nechal...
Po 14 dnech zachraňování a experimentování...... chtěl bych znát váš názor.... jestli ještě pokračovat nebo je mam už vyhodit....... myslím že je to asi konec cooo...