Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím především hydro pěstitele mám jeden dotaz je tenhle ecmetr dobrý nebo by jste doporučili jiní děkuji za vaše odpovědi mám na mysli ten za 1799,10kč http://hydroponieplus.cz/inshop/
Adwa je Taiwanskej výrobek - pro někoho je automatická kalibrace výhodou pro někoho zas vopruz - jinak osobně bych si radši připlatil pár stovek za pocit německý kvality vod Hanny
Osobně mám zkušenost s výrobky od Hanny, nyní EC/ph Combo a mohu jen a jen doporučit hlavně pro ty, kteří chtějí ušetřit. Připlaťte si radši hned. ADWA je shit a viděl jsem ho odejít do věčných lovišť hodně rychle. Navíc nedržel hodnoty, takže spíš sraní, a než sraní za trojku, lepší pohodka za bůra
Essentials pH meter is designed to give highly accurate readings in 20 seconds! Convenient & easy to use, it is automatically temperature compensated and has 1-3 year life span.This robust meter has built in energy saving mode & low battery indicator
Tohle je na strankach vyrobce.
PH metr Essential, kapesní pH metr, kalibrovaný, po deseti použitích se doporučuje nakalibrovat, automatické vyrovnávání teploty.
Digitální pH metr pro jednoduché zjištění pH Vašich živných roztoků.
rozsah: 0,0 - 14,0 pH
Citlivost: 0,1 pH
Baterie: 4 x 1,5 V A76
Autooff: 15 min
Digitální přenosný přístroj na měření pH v roztoku, k měření kyselosti a zásaditosti roztoku. pH tester Adva je jednoduchý na ovládání. Přístroj měří s přesností 0,2 pH od pH 0 až 14, rozmezí teplot 0 - 50°C. pH metr obsahuje teploplotní sondu - možno pracovat s roztoky o odlišných teplotách, než je teplota vzduchu.
Podle udaje,ze ADWA meri s presnosti 0,2pH a Essent.. s presnosti 0,1pH,tak bychrekl,ze ten Essentials bude lepsi.Stoji o 50kc min a ma hezci design.Jeste zkusim sehnat nazori lidi co meli ten Essentials.
Co vy na to?Ze by skoncila nadvlada Phmetru adva
Prave ze na greenhome pisou,ze urcuje s presnosti +-0,2ph.To znamena,ze
kdyz tam mas 5,6,tak to taky muze byt 5,4.Alespon tak jsem to pochopil.
Abych nerozjizdel flamy,tak jsem psal do g,shopuklecka,jakej je v nich rozdil.Tak uvidime.
CHtel bych se omluvit vsem majitelum ADWAmetru.Opravdu asi meri s presnosti 0,1pH.
Tady je e-mail co jsem dostal od klecky.
Dobrý den Vám přeje klečka-shop
Děkuji za Váš zájem o námi nabízené produkty.
Oba tyto pH metry mají stejné parametry, trošku jste mě znejistěl tou
přesností 0,2, nejsem teď v shopu a tak to nemůžu ověřit, ale myslím
sim, že i u Adwy je přesnost 0,1.
Rozdíl tedy v parametrech není.
Adwy jsou již dlouho prodávané přístroje a v poměru cena/výkon se
ukazují jako dobré. Procento reklamací je asi 2-3%, což je u pH metru
nejnižší cenové relace dobrý výsledek. Případnou reklamaci vždy řešíme
okamžitou výměnou za nový kus.
Měřící přístroje Essential od anglické firmy Hydrogarden máme v
nabídce teprve několik týdnů a prodalo se zatím jen několik kusů,
takže jejich spolehlivost se ukáže až časem a nejsem Vám tedy schopen
říci jaké je procento poruchovosti.
Cena je u obou produktů naprosto stejná. A stejně tak je na oba
přístroje poskytována dvouletá záruka.
Ahoj, rad bych vyuzil vasich dlouholetych zkusenosti a nechal si poradit jaky pristroj na PHcko a ECcko poridit? Mel jsem ty klasicky myslim od Adwy (cena cca 1500,-), ale dlouho nevydrzely.., tak bych rad koupil neco kvalitnejsiho.
hodinar:
zalezi v com to mas namocene. Ja mam akysi specialny molovy roztok na uchovavanie sondy a pohoda. Netreba ani kalibrovat stale. Drzi sa v norme. Jedna sa o tu povestnu cervenu ADWU.