Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, hlavne nenadavajte ze toto uz bolo takato tema, atd, utrzkovite mozno hej. Firmy co predavaju seeds hociktore pisu ze dozrieva v septebri ale hocikedy je to aj koniec oktobra. Piste sem svoje skusenosti ake kupovane seeds vam v pohode naozaj dozreli vonku do konca septemra, myslim ze to bude zaujimat viacej ludii. Ja mam skusenost ze nam dozrel koncom septembra zatial len Early skunk, vsetky ostatne druhy az koncom otobra a niektore to ani nestihnu , lebo musia von, aby nehnili a koncom oktobra su uz mrazy a stale prsii.
normalne sadim semienka von na konci aprila posledny aprilovy tyzden, vzdy to dozreje az na konci oktobra, niekedy to ani nestihne a musi to ist von quoli pocasiu. Jedine co mi dozrelo bol early skunk na konci septembra. Okrem toho vsetko az na konci oktobra a to sme zatial kupovali :
leda uno
highway delight
tnr
shiva shanti
mango
orange bud
afghani
hollands hope
passion 1
ghandi
stinky pinky
a na niektorych zhora uvedeny bolo ze dozreju koncom sept zaciatkom oktobra. Preto som potreboval vediet z vlastnych vasich skusenosti ake dozrievaju really koncom septembra. diik
no tak z tvojich modelov co tu uvadzas, tak som raz isiel Highway delight, semiacko len tak z pitlika... matros bol z holandu.... ja vzdy sadim na 1.05.****a dozrieva mi to.... tak neviem skus opisat podmienky (klimaticke), mozno prides na kamen urazu...
Co je haluz tak isto tiez na konci oktobra to dozrieva aj ostatnym kamosom ktori sadia uplne inde, tiez ale v mojom okoli= cca 5km, Jediny bol early skunk co dozrel do konca septembra.
Kupim Early Californiu, ta by to mohla stihnut dokoca sept, Widow Warrior ma tiez napisane ze dozrieva v septembri, a odtialto z fora som sa docital ze typkovi Red Hair Skunk to stihol tusim tiez 5.oktobra, takze aj to je ok. Mandala seeds ma Mandalu#1 a ta dozrieva ze tiez v septembri
Čus, z modelů, které uvádíš, mi koncem září(september) dozrál passion 1 úplně bez problémů. Žádná plíseň, sklizeň brzo a vynikající kouření. Měl jsem fialové pheno.
uz som vybral
Mandala seeds : mandala #1 a hashberry alebo speed queen
Seeds : Early california alebo Red hair skunk
Sensi seeds : White skunk alebo masterkush alebo shiva.
Co ma ale zaujalo ako tu pisal booti ze to muoze byt spuosobene skorym sadenim v aprili. Vzdy sadime najskorej 22 april alebo az prvy maj. Takze ak tomu spravne rozumiem ako si napisal ak zasadim 22.4 tak mito dozreje neskorej ako ked zasadim 1veho alebo 8.5 ? Je to haluz.. Planoval som sadit 22.4. Ale ty tvrdis ze ak to zasadim v maji dozreje to skorej ako ked to zasadim v aprili. Je to zaujimave, pestujem uz cca 10 rokov ale takyto nazor som este nepocul. Mozno na tom nieco je
corkari
haved
a nech 2007 vyjde
Tak podľa mojho názoru a skúseností sú to semiačka od Dutch Passion : Feminized : Khola, Durban poison, Cream sodica n.2, Passion n.1, Blueberry a od Nirvany: vsetky outdoor regular : california orange bud, hollands hope, vsetky early. Ale na to vplýva strašne veľa faktorov. Doba výsevu: ideál asi marec-apríl, Počasie a hlavne počasie.
Já jsem loni objednával z Nirvany Early Misty s tím, že to teda dozraje dřív třeba v tom septembru, ale byl jsem rád, že jsem to sklidil do konce října...