Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, říkáte si co to sem zase píše za lamu. Není to tak. Dodržel jsem všechna schémata atd. co tu jsou a stejně nic. Konzultoval jsem to už s pár členy. Nikdo nic. Buď nevěděli, nebo ani neodpověděli, ačkoliv slíbili.
Koupil jsem si 150W výbojku MASTER SON-T PIA PLUS, tlumivku od Philipse 150W, zapalovač 100-400W od Dakof.
Zapojejí na tlumivce a zapalovači je schodné. Přesto se výbojka nerozsvítila. Dodržel jsem fázi atd. pojistku jsem měl podle vás 630mA - bouchla. Dal jsem tam pak 1,5A - bouchla. Zkusil jsem místo ní drát - vyhodil jsem 16A jistič. Vyhodil jsem kondenzátor 22mikroFaradů - tlumivka začla vrčet a vypadalo to dobře, ale výbojka stejně nesvítila. Chcete někdo fotky zapojení?
no ja mam vybojku philips starter take philips ale tlumivka je layrton kamos mi to zkousel zapojit podle schematu a neslo to! mylsite zeto bude tou tlumivkou?
A s kondíkem to vyfláklo 16A jistič. Potom sem to zkusil bez něj. Tlumivka vrčela. Výbojka nic.
Schéma bylo přesně to co je na obrázku akorát nevedly dva modrý z N zapalovače do výbojky a do čokolády, ale jednen z čoko do výbojky a druhej do N startéru.
Lidi fakt už nevim co s tim! Přece to musí jít ne?
zdravim tady mam moje zapojení bez uzemnění na to seru pač nuláky sou stejně spojený
hnědá je fáze a modrá ist nula je tam ještě jistič,ale ten jenom rozpojuje fázy tudíž by měl bej uplně na začátku obvodu, snad em pomohl, jestli to nepochopíš tak se ozvi dovysvětlim
mír vekoň
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
Hele mrkněte na zapojení damsiveku - příspěvek č11, má naprosto stejný komponenty a poslam mi zapojení, ale vždyť jesli to chápu tak ze a do zapalovače vedou jenom fáze... není to blbost?