Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dostala sa mi do ruk tato paradna hracka.Je to dovezene z Ciny cenu hodim neskor lebo ju neviem este ani ja.Je to mala CCD kamerka o rozmeroch 2x2cm napaja sa bud prilozenym adapterom alebo 9V baterkou.J to WiFi takze ziadne otravne kable pisany je dosach 40m na dialku som to neskusal ale v byte z jednej izby cez zatvorene dvere az do druhej cez niekolko stien to fungovalo paradne.Prijmac sa napoji priamo na telku AV kablom naladi sa potenciometrom a mozte snimat a ta kamerka ma dokonca aj mikrofon.
Budem ju testovat u seba v roome a spravim nejake videika len neviem ako to dostanem do kompu nemam televiznu kartu v PC
Pro zájemce posílám tel. pána který tyto věci prodává,je sice z Prahy,ale cestuje s tím po celé republice.Můžete si s ním domluvit schůzku 721129531 .Kamera je barevná rozměr 1,5*1,5cm možno ji upevnit na čepici,kapsu atd. Dosah 100 m,obraz opravdu good.Sám jsem čuměl.No,ale pozor chtěl za ni loni 6000kč se vším všudy,jen bodnout kablík do kompu či televize.Pěkná věc,ale může byt hodně nebezpečná!Celá instalace trvá asi 5 min.
Tak hodně štěstí při špehováni.Rozlišení neznám.
Až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
Kruuuutá věc. Kuwa matko kdes k tomu přišel? A jak tě znám, taks to kupil za hubičku
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
Tak ja sem našel tohle, z čehož plyne rozlišení 380 TV řádků. Což na takovou malou věcičku je docela dobrý, kdybych něco takovyho měl, hned to cpu do skříně. Nebo na jiný zajímavý místo
Z-E-N-I-T mam ju zadarka jedna instalacia windowsuXP to spravila
snippers ja mam pisany dosah 40m a uz to nejde cez viacej stien ani na 10m ale do nasich skrin je to fajn vychitavka co poviete?
Ja to řikal, že to zas maš kruci za levno , ale až tak za levno sem nečekal ty hade... Gratz... Poptej se, jestli nema ještě něco... Přece jenom, jak tu někdo psal, šest táců je šest táců...
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
napadlo mě, že by bylo pěkný to zaznamenávat a potom celej grow nějak "sestříhat" třeba na 5 minut .-) někde jsem narazil na něco podobnýho, ale byl to jen růst...s květem by to byl mazec filmek )