Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek lidi...
Život je blbec a mně kytky okousali slimáci. Všude se tu můžem dočíst, co dělat, aby slimáci už dál neútočili, ale jak se má pomoct kytce? Jednu mi okousali už dřív a tak jsem okousané lístky odřezal a kytka si roste dál.
Ale co s kytkou, která je totálně ožraná?!...to už se nikde nepíše.
Prosím poraďte. Má ještě cenu to pěstovat?
Neviem,čo myslíš pod tým"totálne ožraná", ale ja som raz kytku musel zbaviť všetkých veľkých listov,ostala len stonka a tie malé zárodky lístkov a normálne sa rozrástla.Bolo to síce v skrini,ale to je hádam fuk
Ak Ti to tam nevadí,tak to tam nechaj.Nejakú degradáciu som na tej kytke potom nevidel, dokvitla normálne.
Stonky samozrejme daj preč,nový list na nich nenarastie,listy,z ktorých je aspoň polovica by som nechal,fotosyntéza prebieha aj v nekompletných listoch,keď sa pozbiera,potom ich odstrihni.Nevyzerajú,že by mali odísť do večných lovíšť.Ak nemajú nejako poškodené korene,podľa mňa to v pohode rozdýchajú
OK. dík za radu
Přece jenom, ale poraďte a pište své zkušenosti, myslím, že tohle bude téma, které by tu nemělo chybět, protože já jsem zrovna jedno takové postrádal!
obecne, pokud zustavaji vrchni listky, byt jen uplne malinkaty zarodky, tak se rozhodne vyplati jim venovat veskerou lasku, je vysoka pravdepodobnost ze porostou. Pokud ale listy chybi zustavaji jen stonky, tak je to jasny. Kytka je prakticky v konopnem nebi.
to máš ešte celkom dobre, minulý rok mi tie zasrané slimáky zožrali len jednu rastlinku ale komplet (zostal jeden bočný list a ohlodaná stonka), tak som ju nechal tak čo s toho bude a ona to rozchodila, nakoniec mala približne 1.5 m (ostatné okolo 2 - 2.5 m) ale sila to bola nadpriemerná . . .
ani poškozené listy neutrhávám, možná tak nejvíc ožrané (nebo spálené) části odstřihnu, pokud je list nefunkční tak z něj kytka stáhne použitelné látky a list zežloutne a upadne
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever