Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
CAuves hele uz jsme premyslel ze bych to uz hodil ven mam doma predsazene a chtel jsem se zeptat jestli uz to mam hodit ven?mam o ne vcelku strach protoze protoze je to AK47 ktera se mi fakt kotel líbí a chutná, a nemam moc seminek, tak bych se chtel zeptat kdy to mam hodit ven...?dikes
caw jj presne jak hovorí Sinhuet, sprav si ted nejaké tie odrezky a počkaj až bude min. 7°C a viac teplota vonku, bo nemalo by to byť asi pod 7°C
inak tu AK47 mam aj ja, a tiež odem robiť odrezky, mam aj G 13 ale tá je ešte malá.
Nekdy pozdeji znamená lépe...taky jsem byval nedockavej...ale kolikrat kytky zasazene o měsíc později byly 2x vetší...ono když ti to dvakrat zmrzne tak to zrvona moc neroste...ja si kazdopadne pockam...
ne nevim jestli dělam dobře, každopádně já sem dal včera už klíčit nějaký ty semínka.... uvidíme jak nám to pujde, za oknem mi to nezmrzne a až bude bezpečno tak pujdou potvurky ven....
EDIT: Krista Boha!!!, když sem dopsal tendle příspěvek a vytáh žaluzie tak čumim vono sněží...... SAKRA, asi sem byl moc hrrr-ale tak co se vlastně muže stát....
ja PUJDU HODIT JEDNU ROSTLINKU o weekendu protoze se ma oteplit ,takze jednu hodim ven na 100%nebo ja ji zatim hodim jen na balkon a az potom ji hodim ven...kua ja vubec nevim, mam o ne vcelku strach