Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja za mmnt jedu s rodinou obet babicky a dedy, takze zadnej panak nebude, nvyhoda ridice-takze se s bratrem pujdem na 100%hnedka nekam projit az dorazime
včera som mal nejhoršiu depresiu za pár rokov a od hulenia dávam ruky preč som rád že som niekomu neublížil takže vám prajém pekný vhulený deň...:gril: :gril: a neprežerte sa
Huhu ted sem vstal
a hulit budu az vecer asi - mam totiz pripraveny plneny piskoty maslovym kremem a polity cokoladovou polevou a navic sem mimo jeste ze vcerejsiho vareni . .
krasne Vanoce
chm, hi hi hi hi, sem pro novou tradici....
ted jsem vstal....pripravil jsem si snidani.....a jdu na to.....teda na balkon....že teda....na raníčka....:-)))