Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mě osobně nejde ani o to, jak moc se tu kouří, či nekouří marihuana, jde spíše o postoj celkově, o postoj veřejnosti k dané situaci, ja si nemyslim když si něco takového přečte moje babička, zda-li bude mít stejně kladný postoj jako naše většina zde, jde o to že lidé nekoukají na to, jako na nějaké plus ale spíše opak..............
ja budu spokojen až se u nás bude brát, tato zatim nelegální rostlina, jako normální prvek společenského života, tedy jako alkohol...
na tohle se těším ,
že jsme huliči jak bejk, to nikdo nemusel dělat žádnou studii či něco takového.....
k tomuhle tématu bych přidal a pozměnil komančské heslo "každej ať hulí dle své potřeby a pěstuje dle svých možmosti" (to znamená respektovat dosud nepsaná pravidla )
Ja to mam docela v pazi. Bo ne kazdej kdo huli je OK. je i spousta blbecku a hlupacku kteri hulej a delaji bordel a neplechu. Takovy lidi nemam moc rad bo kazi pohled vetsiny na zhulence. Lidi si radsi reknou ze tamten dredatej typek rozbil vylohu nebo nekoho okradl nez to ze starou babicku pustil sednout nejaky dredar v saline . ja babicky poustim sedat ba i dedecky.
No nejse rád že v tyhle republice ziju ale co mi zatim zbejva? Tenhle stat nemá žádnou budoucnost a když se člověk snaží neco dokázat,házi mu akorat klacky pod nohy. Tak možná jít zahulit aby člověk zapoměl kde je..