Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak dlouho před sklizní by měl záštipek zhulovat? Máte to někdo vysledovaný? Zdá se mi, že je to slabý (MasterKush outdoor, zkušební vzorek kouřen dnes). Díky za poznatky.
Myslím si, že dýl jak 14 dní holka nevydrží, neboť se již objevila první plesnivá místa. Pokud do té doby nenabere THC, je veškerá práce v pytli, bude to vzhledem k nízkému obsahu účinných látek jen slabá náhražka za kvalitní hulení. Pokouším se vložit dnešní foto, ale zatím se nedaří. Trpělivost!!!!
Ha, tak nejsem úplně blbej, už je tam. Takže z této kytky MasterKush jsem dnes ochutnal vzorek a skoro jsem nic necítil. Přitom už zaútočila plíseň, takže jí dávám max. 14 dní. Foceno dnes před odběrem ( podsvíceno halogenem kvůli kontrastu). Myslíte, že za tu dobu stihne nabrat THC? Já vím, že záleží na počasí, ale berme to čistě teoreticky.
Jahodo "sezral"? jako jestli si z toho udelal salat tak by to melo bejt nahovno nafic jak jsem se poucil v knizce varime z konopi se pravi ze v rostline je norm THC ve forme kyseliny a jen v teplejch oblastech planety je tam primo THC s tim ze jak se kytka susi tak THC-kyselina prejde na THC pripadne se to da udelat varenim. A dal je potreba to taky spravne pripravyt aby to bylo navazany na voleji nebo tak necem.
Omlouvam se pokud rikam neco notoricky znamiho coz jako ze asi jo(hlavne to s tim olejem).
Skřeťák v Sudu to jsem nekde cet taky.Potom ale kdyz budu chtit z kytky delat trebas nejaky jidlo tak ji mam nejdriv teda ususit nebo co teda?Pokud vim tak mliko se dela z cerstvejch listu--Ale treba se pletu...
Původní příspěvek od Jahudka! expiry_date1 - jestli obsahuje dehet to fakt nevim..Zkousel jsi uz hulit ty palice pod tema usporkama?Uz by to melo neco delat ne?
V pohode,zhuluje to a chuť fajn(aspoň teda Misty,tú som chutnal)
Mno proste udelat salat z neususenyho=> kravina pac tam bude THC jako kyselina ale pokud udelas mliko z neususenyho vsecko je OK pac tym teplem co pri vareni vznikne by se to melo premenit alespon tak sem to cetl a verim tomu
(Jakozto priklad ke zkusenost autora teto skvele publikace ktery rika ze daval nakej outdoor jakozto salat proste misu plnou listu namocenou v oleji mno a vubec nic ale pak davali neco co nechali pres den ususit a prej jedna z nej veci co z outdooru daval)
EDIT: samozrejme zase potreba davat pozor na pomer THC a ostatnich canabiolu ktery sou ne prilis zadouci
Vrátil bych se zpátky k původnímu tématu a tím bylo: obsah THC v závislosti na stáří kytky. Jde mi o to, že když např. kvůli plísni budu muset sklidit dřív, třeba o 14 dní, bude obsah nižší o tolik a tolik procent. Pište, pokud to máte někdo vysledovaný.