Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pestuju 4 roky outdoor, ale už mě sere jak ja zaseju a sklizi nekde jinej. Letos jsem sklidil jen asi 10%!!
Nyni chci začít indoor - jasno mam ve všem, jen nemužu sehnat kvalitni seminka. Rizky nemam, protoze zatim neni matka. Objednavat seminka z holandska je strašně zabržděný,
zaplatite a pak čekáte měsíc nebo taky dva.
Nevite kde se daj v čr koupit/sehnat (Mazar, White widow..)?
Muzu pestovat outdoor modely pod lampou?
Nechal sem si poslat na seedsdirect.to od Nirvana seeds- sou levný klíčivost sem měl 100% a v pondělí sem poslal prachy a v pátek to přišlo.jedině doporučuju
Osobně žádný zkušenosti nemám ale v Growshopu ve Vídni mně chlapík říkal,že jsou "poor quality"-takže asi nic moc.Být tebou,tak jdu buď do KC Brains holland(zvlášť jejich model KC 33 se mi letos obzvlášť povedl) nebo do Nivana seeds.Obojí mají solidní ceny a kvalita je zaručena.
to OŇAF: díval sem se na ty ceny u NIRVANA SEEDS, fakt velice solidní, nejspíš nějaký objednám. Jakej si měl poměr samic a samců? Nemyslíte, že te´d budou víc prověřovat zásilky kvůli tý hysterii s antraxem?
Taky doufám že semínka přijdou. Objednával jsem 4.10. a stále ještě nic. Jestli celníci prohlíží každou podezřelou zásilku, tak teda nevím.
No... zahulíme, uvidíme.
TAky sem mel takovej problem ale pak sem hoh vyresil moje segra je na NOvym Zelandu a tak sem ji poslal mail at mi doveze nejaky seminka. psala za mi segnala
WEST COAST BUSH SKUNK popozitri ma prijet sem zvedavej pestirna us ceka ))))
To Roman DIRDA: Chlape nevim ! Jak ti to mohl rict kdyz na webu maji treba u WHITE WIDOW napsane High Quality Seeds ! Takze pokud nechete davat penize predem tak jedine http://www.bushdoctor.at zasilku jsem dostal za dva tydny a jeste k tomu misto 580 ATS jsem platil 666 KC.
ahoj, moh by si mi napsat postup při zakoupení semen od bushdoctor, němčina mi nic neříká, a jak to že si platil tak málo jak si psal??, peníze se neplatí předem?
hmm onen bushdoctor by mě taky zajímal,rád bych rozšířil sbírku svých semínek,o nějaké ty drsnější kousky, a taky mi moc není jasný postup,tak jestli někdo obědnával,please,jak dík
jelikož bych rád doma začal i s výrobou hašíku,obědnal bych Sweet purple,strašně dobře chutnající kyti hmmm.Jen nějak nevím jak na to,a taky by mě zajímala cena v přepočtu na kč.Jsem z toho ůplně jelen