Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na zacatek neco o vsem
Skrin (je malinka) 55*55*65 (chci jet SCROG)
Lampa : 150W sodik
Zelen : 2x Budha, 2x Orange Bud
Hnojivo : zkousim kristalon start/plod
Teplota : Strasna!!! na zacatku 50°C ted dosazeno 30°C..(staci??)
Vlhkost bohuzel zatim nemerena ale casto postrik rozprasovacem.
pH si myslim ze je v pohode nebo slaespon barva kytek je snad dobra..
Myslite ze uz mam nasadit scrog a nejako ohejbat ?? pls poradte at to hned na poprve nejsou nejaky ludry kdy je prepnout na kvet ? mista bude malo ale sccrog je na nizke prostory jako delanej ne ? pod 150 W to muze vyjet jeste o kolik kdyz to ted prepnu? Diky za help se vsim..
Kdo nekouri s nama, kouri proti nam !!
Naposledy upravil SuburbanDog 01-03-2005 v 14:05 PM
Nejsem teda scrogař odborník,ale určitě je ještě nech narůst,pak bych je zaštíp,rozjedou se ti postraní větve,ještě štípnout a pak proplejtat,přepnout a paldy
Ta teplota je špatná i takhle!chce to v průměru aspoň 22-25 st C.
Přežijou to,ale budou růst pomalu,větší nebezpečí plísní a hlavně bacha na svilušky.
hele lidi nakreslil jsem nejaky obrazky(jako je mym zvykem) stacila by tato skrin ale jeste nevim ty rozmery ale je to tak maximalne 55vyska tak 35sirka adylka tyky tak
KABUTO: dik dik jeste to tam teda necham .. s teplotou uz ale asi nehnu no uvidime... thanx.
onrejblesk : no a ty jsi mi moc neporadil.... jinak resim to taky tak stinitko je pevne a hejbu kytkama.. ..
2 suburbandog: no este sem tu newidel wodpowed na wotazku jak ti to po prepnuti wyjede to ani tak nezalezi na watazi lampy jako na tom esi prewazuja satiwa nebo indica a w jakym pomeru (cim wic satiwy tim wic se to po prepnuti wytahne
hele lidi ted mam petirnu obalenouu krabici na ktery je nalepeny normalni papir A4ka nebude lepsi alobal jo a kdybych tam chtel dat sodik 70w mam stenu udelat asi z niceho jinyho co ted tam mam 20w usporku
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
maharada ok jak rikas jeste to parkrat zkusim strihnout zkousel jsme fim na 2 a nevim nevim uvidime jeste se nic nedeje zkusime tedy strihat dale a jeste to rozvetvt a nejako ohejbat.. 4 na 150 W je malo ?.. dik za odpovedi
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
onrejblesk:
urcite aj pre teba, predsa len papier neni nic moc (napr. hned ta vlhkost + aspon ja by som spokojnejsie spaval keby som tam mal aspon "hole" drevo, vyhoriet sa mi nechce a predpokladam ze ani tebe vsak?)
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.