Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja rosim postrekovačom jeden liter z kvetinarstva .Velmi dobry.Mala som aj z baumaxu ale ten hocikedy nestriekal.Male klony rosim vodou + Rhizotonic od Canna.Pišu 1:250 1-6x denne.Takže ked ma napadne a som tam tak ich postriekam.No a velke voda + Phyt-amin 5ml/liter.A to asi raz za 2-3 dni.
Zdarec lidi,chtěl jsem se zeptat kde se dá sehnat ten Pythamin?Vše ostatní už mám a tohle nemůžu sehnat.A co to vůbec je?Nějaká výživa?Dá se to něčím nahradit?Dík za případné odpovědi
Pri rosení som už porušil snáď všetky pravidlá:
1. Vraj sa nesmú rosiť šnitzle - striekam rastliny od doby ako majú lístky
2. Vraj nieje dobré striekať za int. svietenia (vypaľovací efekt - lupa) a ani za tmy (vlhko) - ja samozrejme anytime a pomerne dosť
3. Pre "posádku" v buble to údajne tiež nie je najlepšie - tu treba priznať, že efekt rosenia nevjem posúdiť, bo po štyroch dňoch (od vloženia zakorenených) sa vuobec nezmenili (když pominu mírné zesvětlení), ale to je skuor problém roztoku a zvykania si na new milieu. Dúfam..
4. No a vraj už vuobec neslobodno pridávať zo začiatku veškeré hnojky - nuž osobne upravujem od počiatku ph kyselinkou, potom šupnem Bioalgen a Phytamin (obojí 1ml/1l) no a jako bonus cca 10 kapek H2O2
Výsledek? "hlíňáčci" fachaj´ jak o závod (a to jdou ze semen!) a na ty v bubleri si ještě počkám
co sa tyka nas, rosime iba pocas pouzitia tienitka vyrobeneho z cd platni,tak 15 minut a tienitko dole.vlastna skusenost.to teplo + lupa efekt ma par krat "rozplakali".
Ruka v ruke s pokorou a trpezlivosťou vpred k bohatým žatvám
No, "my" by sme tiež radi ešte dodatočne zduoraznili, že to vyššie uvedené "naša" skúsenosť a pravdepodobne JE žiadúce držať sa rád už mnohokrát "prevarených".
rudra>sori za pokus o žart, ak sa nevydaril.. Dúfam, ze som "ich" nenas*al
Porad na to cakam.Jakmile přijdu domu.Kazdou chvily.FAKT-teda jeli zapnuto svetlo.S propalovanim neme probelmy.
V Roztoku je Advac Hydro of Holl.. 1+2+3 podle faze.
Funguje to!Na jednu kytku prdim a je o hodne mensi atd.
to xerthon- v květu se bych nerosil protože by ti mohli zplesnivět palice a taky z nich omýváš pryskyřici a to je nežádoucí:-) jinak já rosím obyčejnou vodou obyčejným rozprašovačem a nic se mi nepálí..občas do toho přidám Cuprycol na plísně..jinak rosím pokáždný když se nudím a nebo když se učím tak furt odbíhávám rosit..
2 xerthon: jo jo rosi ale abych neopakowal to co je uz receno tak to trochu rozwedu ja rosim bio-algeenem to je rustowej stymulator cili naqet se absolutne nehodi ale na rustu su snim wic nez spokojenej we qetu bych zas rosil qetowym stymulatorem od b'cuzzu bohuzel newim jak na tom budu s prachama pac peti kilo je pro me hafo DYBY NEGDO WEDEL O NAKE LEWNEJSI WARIANTE B'CUZZU NACHT JU SEM NAPISE POPR INFO obawam se ze se asi nic takowyho nedela
2 loex: taky rosim hlawne rano dyz du do skoly a pak dyz se ucim
Muj kamarad je kvetinar. Prodava kytky takze postrikovac pouziva docela intenzivne. Doporucil mi tenhle. Za leta zkusenosti se mu zda nejlepsi. Kovova tryska. Moznost odpustet tlak bez vypousteni kapaliny. A navic ma nalepku DEA. :-) (Drug Enforcement Agency)