Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vsude pisou ze na THC neni zadna zavislost,ale...dovedete si treba v bande nejakeho toho speka odpustit???treba si rict ze dneska si nezahulim a proste nehulit???ja si taky myslim ze THC neni navykove, skousel jsem delsi dobu nehulit...a po 14ti dnech jsem byl hladový jako prase co vy??jaky je vas rekord???
otázka zní "chci nehulit?", proč v bandě odmítnout špeka, když jsem na akci a hulí se, tak se hulí a nehulit je v tom případě divné (pokud k tomu nemáš důvod jako např. thc test druhý den)
jo,ale treba takova skouska sebeovladani....banda huli,a ja si necham cistou hlavu...myslim ze si moc lidi nedokaze odpustit kouř,kdyz kolem nej banda huli...
Tedka su uz 3.tyden bez hulca (doslo) a jedinym priznakem zavislosti je, ze mam na to obcas chut.
Ale ze bych si ji sel treba koupit, tak to nemusim.
Predtim sem hulil nekolikrat tydne, takze o nejaky opravdovy zavislosti mluvit urcite nejde.
No já nevím, mě podobný problémy nikdy nedělaly problémy. Třebas když jsem se vrátil s 10 deního pobytu v Amstru tak jsem 2 dny potom neměl hlad ani žízeň - to byl můj fyzický absták (vcelku v poho) a něco jako psychycká závislot to mi nic neříká :-°)
jasně,závislost neexistuje - jasná věc prostě ji všichni milujeme, a tak není důvod ji nekonzumovat časem jsem ale zjistil že někdy hulim jen pro to abych byl zhulený a to mě sere takže se to snažím (zatím úspěšně) omezovat jen na příležitosti kdy sem s bandou, nebo při nějakých příležitostech.... hulit pořád jen tak....to neuznávám! Ganja je pro mě posvátná a proto ji nechci zneužívat
jo a 2 Time4Tea: nekupovat!!! jasná věc!!! pravidlo č.1: NIKDY NEKUPOVAT!!!max.seeds
Jasne, ze dokazem nehulit. Hlavne ak mi zacina skuskove v skole. Vtedy si dam taky mesiac pauzu a nerobi mi to nejak zvlast problemy. Potom to prve nahulenie po pauze je fakt fest brutal.
kdyz nemam co tak proste nehulim, kdyz sem mel vlastni tak sem hulil furt, kdyz ostatni hulej a sem tam jen snima tak hulim vzdycky, ale zas kdyz sme v hospode a jedna skupinka kamosu huli tak speka tak spis reknu ze si dam treba az dyl nebo tak a nebezim se hned zhulit jako driv
Pánové, ja tedkom treti tyden nehulim.Ujizdim si na cajiccich,vodnich dymkach s ovocnymi tabacky,sem tam sklenka vina nebo krapet piva po dobrem obede.Tesim se jak cip az si zase dam.Ale asi se na tu ocistnou kuru brzy vyseru a budu zase hulit o106,páč nechci cekat,az nam to ti mamrdi z KDU § spol. pekne osladi.Proto hulte vice.