Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sory že otevírám nové téma ale ještě tady se moc nehovořilo o HANFSAMEN a chci se zeptat jestli je tadle banka spolehlivá nechci aby mě vokradli kupovali ste tam někdo už semímka DÍKY
ak myslis obchod cia vo viedni,tak je to ok ,ja som tam kupil jack herera,G13, nevilles haze.a v pohode.maju tam aj klony.tu ti prikladam adresy obchodov vo viedni. dobry je aj bushdoctor.
Bushdocter
Kirchengasse 19
1070
Wien
Austria
Tel. 01 5240440
Fax. 01 5240424
Na zaklade diskuse o vymene semen - http://grower.cz/forum/showthread.p...7705#post167705 - jsem se obratil na seedbanku www.hanfsamen.at o vysvetleni, proc neposilaji semena v originalnich obalech, ale v nahradnich a roztrzene originalni obaly jsou prilozeny. Nize prikladam svou korespondenci s nimi...uprimne receno jsem vysvetleni moc nepochopil, coz vysvetlim:
Locki:
Hi friends,
not long ago I received seeds from You. Kinds of seeds were exactly as I
ordered...no problem...but why original seeds were not inside original
packets? I received original packet from Mazar/Dutch Passion riped open.
Regarding Jack Flash/Sensi, only paper form from original packed was
enclosed. I have no idea about reasons...may be it is all right. Please,
could You give an explanation to me?
Thank you and best wishes.
Cau,
nedavno jsem od Vas dostal semena. Druhy semeny byly presne, jak jsem je objednal...ale proc nebyly original semena v original obalech? Original obal od Mazara/Dutch Passion jsem dostal otevrenej. Ohledne Jacka Flashe/Sensi byla prilozena jen etiketa z puvodniho baleni. Nerozumim duvodum...mozna je vsechno v poradku. Mohli byste mi podat vysvetleni?
Diky...
HANFSAMEN - odpoved:
for a better stealth packing we move them out from the original pack.
we send the original packets with the seeds for your control.
we didn´t find a better possibility for stealth packing without moving
the seeds out from the packets.
all other shippings were opened at the customs.
kind regards
abysme zlepsili utajeni balicku vyndavame semena z originalnich obalu.
posilame originalni obaly se semeny pro vasi kontrolu.
nenasli jsme lepsi moznost pro utajeni zasilky nez vyndat semena z original baleni.
vsechny ostatni zasilky byly otevreny na celnici
Sorry, nejsem prekladatel, jemne detaily vyznamu si korigujte podle originalu...ale myslim, ze smysl je jasnej.
Presto to naprosto nechapu a pokud nekdo z Vas jo, prosim o vysvetleni. Jak peclive a skryte zabaleny Vam to totiz prijde popisuju tady:
takze pri tomhle zpusobu je podle myho nazoru naprosto jedno, jestli jsou semena v original balenich, nebo lezi vedle nich pod dvojitym dnem v nahradnich saccich s popisem, coz podle myho dava duvod jen ke spekulacim, jestli jsou to skutecne originalni semena. Mozna nekdo z Vas chape, proc to Hanfsamen delaji. Ja zatim ne, takze prosim o radu.
V zaveru jen musim konstatovat, ze osobne nejsem s jejich semeny nespokojenej...ale podezreni hloda.
Dik za Vase zkusenosti. Hanfsamen mivaji reklamu na groweru...o to to povazuju za zajimavejsi.
No, jak jsem psal, jejich vysvetleni me taky neuspokojilo...takze doufam, ze se ozvou dalsi lidi, co od nich objednavali se svejma zkusenostma, abychom to mohli uzavrit - jestli jsou, nebo nejsou podvodnici. Hledal jsem i na overgrow, ale o nich temer nic neni...
Ani ja nemuzu zarucit, ze si nepestuju nejaky jejich F2(F3,4,5...) hybridy(byt nejsem nespokojenej) a to by me za ty prachy(170 Euronu) pekne nasrali...
Vsetko rozbalovanie je kvoli colnici. Pretoze sa im stava dost casto ze im to otocia naspat na colnici. Takze tak.
A co sa Growshopov vo Wiedni tyka, tak sa docela kamaratim s cavom v Bushplanete a co som sa naposledy podozvedal bolo dost desive. Borci uz klony v obchode nemaju, pretoze krestandskodemokraticka lobby udrela a okrem toho, ze majitel Bushplanetu sa nahana po sudoch, su klony az do odvolania nepredajne v celom rakusku. V dohladnej dobe sa chystam do reichu, takze zistim viac. Semena ma netankuju vobec, ale tie klony co ti borci predavali boli fakt Grade A+. Bude velka skoda a kopa problemov, ked s touto cinnostou budu musiet definitivne skoncit.
Nezlob se, ale porad nechapu...porad nechapu. Me prisel balicek s dvojitym dnem, pod kterym byly semena a vedle nich original obaly. Fakt mi nedochazi, jakej je pro celnika rozdil mezi tim, jestli jsou v takhle udelanym balicku semena v original obalech, nebo prendany do nahradnich obalu. At premejslim jak premejslim o vsech moznejch i nemoznejsch technologiich a duvodech, nic me nenapada. V tom proste neni rozdil, ten celnik to muze maximalne zrentgenovat a uvidet semena. Pak je uplne fuck, jestli jsou v original papiru, nebo ne. No a pokud rozdelavaj na zaklade adresy odesilatele, nebo jinejch podobnejch atributu(balicky znamyho formatu z urcity posty), pak uz je to tuplem jedno.
Muzes mi prosimte makaku(nebo nekdo jinej) vysvetlit, proc jsou teda semena v original obalech udajne otevirana na celnicich a kdyz lezej vedle tehle original obalu ve fixou popsanejch pytlickach tak otevirany nejsou.
Takze pro vsechny nove prichozi a dalsi, kteri nemaji zkusenost s distributorem HANFSAMEN.AT(take http://www.cannabisseeds.cc/) z Rakouska uzaviram tuto cast debat tim, ze:
HANFSAMEN je seedbanka nespolehliva, porusuje puvodni originalni obaly a nedokaze uspokojive vysvetlit proc to dela a proc to dela jen v nekterych pripadech.
Nikomu se tady nepovedlo slusne a logicky vysvetlit toto chovani HANFSAMEN a proto budiz povazovana za neseriozni seedbanku.
No tak mne to teda kamo vadi...nemam zajem kupovat F2 hybridy, nebo nejaky jejich homemade osivo, zatimco si nekdo jinej za moje prachy pestuje originalni genetiku. Vidim to jako dobrej postup, jak poridis skvelou original genetiku zadarmo...
...jsi hanfsamen.at...
...koupis origo genetiku...
...vypestujes sam, nebo das kamosovi...
...schovas si trochu pylu a opylis jednu palici(F2 sracka je na svete)...
...vezmes 10 semen a spolu s roztrzenym originalnim obalem je posles za stejnou cenu cos je koupilm nejakymu blbeckovi do cech resp na slovensko...
...a timhle mi to kurva smrdi...
Znova doporucuju precist si duvody vyse...nenapada me jedinej rozumnej argument pro roztrzeny originalni obaly a asi ani nikoho jinyho. Jejich vysvetleni je velmi pochybny...shit
HUGILA: Jasne kamo, jenze proc objednavat na 3 mistech, kdyz se nabizi jedno, ze jo? Jsou distributori, ktery jedou poctive siroky spektrum seedbank. Byl jsem blbej a myslel jsem si, ze hanfsamen je taky v pohode. Navic jsou banky, ktery jedou jen pres distributory a primo neobchodujou...coz sice v tomhle pripade aktualni nebylo, ale je to taky duvod.
Nevíte někdo, jak dlouho trvá než dojde dopis z jižní Moravy do Vídně, prože jsem před 11 dny jeden poslal a ještě to pořád nedošlo, pošťačka tvrdí, že to zdržují na celnici,ale stejně se mi to zdá i tak podezřele dlouho ?????
posílal jsem poštou peníze jako ceninu v pondělí a v pátek už mi psali že prachy jsou v poho a posílaj sends a v úterý byly doma takže 11 dní sa všim všudy