Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozdelil jsem si sklenik na 8 casti. V kazde casti bude 20 ks rostlin. Kazdych 10 dni budu osazovat jednu z 8 casti Tim bych mel dosahnout klizne kazdych 10 dni
1. 22 rostlinek 9 den rustu zitra probehne vysev dalsich
Původní příspěvek od Tod to Mr.MEN: haha chtěl bych vidět autoflower odrůdu z který sklidíš 300g na kytku.. ale jinak to vypadá zajímavě budu sledovat
Myslel jsem z těch 20 na tom jednom místě. Jedna kytka auto květoucí kytky je něco okolo 15g a dohromady to dává 300g cca no ne za 10 dní. Jestli se nemilým.
Jen mě udivuje že jsem snad neviděl semínka auto kytky které by byli levnější než 150/semínko. Ale za to, to určo stojí.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
zdravim no 15gramu na rostlinu urcite nepocitam. Take semena nejsou feminizovana takze kdyz bude 10 holek z 20ti budu spokojen pocitam 4-6 gramu na rostlinu sucheho takze nejakych 40g za 10 dni. No jeste je brzy spekulovat uvidime jaka bude realita
Zajímá mě jak daleko od sebe je máš a jak hodláš pořešit ventilaci.
Mám obavu , že bez větrání ti to může žrát plíseň a nebo se ti můžou spálit z nadměrný teploty.
Jak už ti to jednou chytne plíseň,tak se to z palic těžko dostává.
Pořeš to větrání a nezalévat moc.
Držím palce.
Hodně smělý proudžekt.
P.S.:bylo by dobrý ne-li lepší to hodit do kategorie autoflowering odrůdy
Mr.Men.
Semena jou moji vlastni krizenci a zbytek jse nakoupil od znameho krasna cena 20 kc ks. Asi pred tydnem jsem vysel zkusebnich 5 kousku Snowrydera 1 samec 4 samicky ( Jedna z nich silene smrdi to bude chutovecka) . Ze samce jsem ebral pyl a nanesl na blizncky takze pocitam do 3 tydnu z dasli varkou semen sice to budou F2 ale i tak tam neco bude
MagicHerb:
Vzdaenost je cca po 15ti cm po protrhani samcu bude mista daleko vice. Z plísni mam take veliko obavu. autofloving jsou hodne nachylne na plisen loni me pekne potrapila staci troska vlhkosti a plisen je hned zatim jsem v rustu takze vlhkost neresim i kdyz je otevreny sklenik teplota je kolem 30° to by take nemuse vadit a jakmil zacnou kyticky rust zapojim ventilator
Podle mě 10g na kytku nebude problém ve volné zemi, většinou to je tak 50/50 s těma samcema, takže stovečka by tam podle mě mohla být naprosto v pohodě. Spíš bych se bál té plísně.. Každopádně GL.
jsem zvedav jak pochodis, podle me je realna hodne pekna a pravidelna sklizen, teoreticky by to totiz mohlo dost fungovat.
Ta plisen muze byt problem, ale zas podle me ty palky na AF odrudach nebudou tak velke, takze tady to snad nebude takovy problem. Ale je pravda ze bude potreba najit kompomis mezi slusnou vlhkosti pro male holky a zaroven ne moc vysokou pro velke. Ale vidim to realne, drzim palce.
Je vidět, že si automaty nikdy nejel, protože jsou i za letních dní na plíseň náchylné extrémně. Jednou zaprší ke konci květu (nebo stačila i vyšší vlhkost ve foliáku, kde jsem je ke konci nezalíval) a plíseň se ti v nich rozjede jak nikdy. A že mají malé pálky? Když to umíš pěstovat, vršek může být široký jak kinder vejce a tvrdej jak beton. Loni se mi takový povedly.
OutdOOr OrthOdOx
Naposledy upravil MedvedBrtnik 01-05-2011 v 11:51 AM
Ja jel AF jendou a s plisni jsem problem nemel. Ale je pravda ze jsem mel spis skupinu malych palicek na stonku nez jeden kompaktni vrsek. Balkonovka no.
tak z plisni jsem mel loni velky problemy u LRxAuoAK47 a sour 60 se plisen neobjevila tak uvidime tady nejake foto 14 ty den zitra vysadim dalsi varku trosku jsem se opozdil
tak LR2xAutoAK47 klici pomaleji po 4 dnech jich je 7 vylezlich a 3 lezou 2 nevylezla vubec ale i tak uspeh ale prodleva mezi 1. a 2. sklizni trosku prodlouzi. Jinak ve skkleniku je oresne vlko kdyz prsi bud epotreba poradna ventilace.