Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím vás. Neumí tady někdo udělat jonetíka v baličče?Jeslti jo tak aspon trosku popiste navod jak se to děla. Já si s tím nevím rady. Předem díky za odpovědi.
Podle toho jakou máš, já má ZEN konickou baličku. Je to jednoduché dáš filtr nejlepší je přímo od zen, na uší konec protože s papírovýma to prostě nejde. Pak nasypeš materiál tak aby si to neměl napěchovány jak prase. Pak zavřeš párkrát zamotáš, papírek dáš ho tam stranou jak s tím kroutíš tak si to ten papírek vezme obalí to co tam máš, pak olízneš domotáš a máš jointa.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Tady pro ukazku ta balicka.Furt to nejak nechapu. tEn filt mam omotat kolem toho bileho tam?a s cim mam tocit s tema valcama diky moc:d jsem na to tele
To je sranda.
Kámo psal jsem to jak pro blbečka. Neumíš si to představit? Ta umělá hmota je tam jen aby to neztratilo tvar. Papírový filtr se tam dát nedá chápeš, jen tenhle.
Nevím ale byl tam pro takový jako ty i návod normálně i s fotečkama.
Já když jsem hodně high tak si pochvaluji že tohle mám de to jednoduše, ale tobě to nejde ani když high nejsi.
citace:
Původní příspěvek od _Chronic_SVK_ To si nevieš zmotať rukami?
Když ani baličkou to nejde myslíš že ručně to půjde.
Hej ne fakt konec tohle je už na mě moc:brrrbum
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od masko Zdravím vás. Neumí tady někdo udělat jonetíka v baličče?Jeslti jo tak aspon trosku popiste navod jak se to děla. Já si s tím nevím rady. Předem díky za odpovědi.