Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jaký vliv může mít tahle zatracená zima na kytky 2 týdny před sklizní? Může mráz, kterej podle mě třeba tuhle noc byl ty kytky spálit? Degradace THC by taky nebyla dobrá.
Marcus
---------------------------
Welcome to the soft parade
Myslím, že 25 metrů nad zemí ti to nezmrzne ještě dlouho, takže žádnej strach. Zajímalo by mě, jak na ten strom lezeš, musí to bejt pěknej záhul a sakra vysokej strom
Marcus
KUA 25 metru, to je pekne moc, jak uz rekl Marcus, ve vetsi vysce je mensi zima, ale nemyslim, ze je to zas tak velky rozdil...
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
podle me kdyz je mraz - 0`C, tak to kytky muze pekne spalit az budou cerny- ale to se stane az tak nejdriv v rijnu, matky prece růže taky radsi uriznou pred tim nez zacne mrznout
konopi se venku ma pestovat neklesa-li teplota v noci pod 8`C
ja mel v loni kytky venku az do pulky prosince a bylo to uplne v klidku
mraz by dospely kytce nemel nic udelat(teda pokud nemate venku vyprdnutou nejakou indoorovou citlivku , ale i ty by to nemelo nic delat max. zastavi rust)
pokud je zima pri dozravani tak se tak maximalne zpomaly metabolismu nic vic, holt pak clovek bude muset nechat kyti dyl rust
to je jasný mráz kytky v pohodě vydržej, nehledě k tomu že se teď můžem bavit pouze v rovině přízemních mrazíků a myslim že nikdo nemá kytky vysoký 10cm, ne?! :-)
PS: pěkně mě sere to počasí!!! myslel sem že bude aspoň 14dní slunka a pak sklidim, takhle nevim nevim
no, myslim, ze ten kdo to ma venku, tak ma docela pech, teplota klesa, takze uz to moc do vysky neporoste a slunicko, aby bylo trochu pryskyrice, taky jen tak nebude, zatim ma porad prset a prset a ....... snezit
Myslím, že mít je ještě venku je zbytečný, přesně jak řekl Sativa, bude pršet a pršet. Sklidil jsem je před týdnem, když leželi na zemi a plesnivěli. 1/5 úrody byla shnilá, krásná voňavá pryskyřice z větší části spláchnutá.
Ale stejně je to celkem slušnej model, mohl však být 3x lepší. Prostě počasí je kurva a my s tím nic nenaděláme. Zajímalo by mě, jestli ti, kdož mají ještě kytky venku víděli jak vypadaj? Kdybych je tam nechal do teď, tak nevím nevím, jestli bych měl vůbec co kouřit. Každopádně přeju všem hóóóoóódně štěstí!!!
Marcus
Kytce by se nemelo nic stat, ale mel jsem i kytky, ktere mi vlivem mrazu proste zvadly! Takze asi zalezi na odolnosti kytky. Nevim, ale asi na tom neco bude!
co na to řekno uasi naše kytičky???? když m ábejt tenhle měsíc max 17 stupnů...... a v noci?? no. .a slunce.. no nevim nevim.. jak něktweří říkali že bude dlouhé léto. .ale přestávám tomu věřit.. jen aby to všechno dozrálo...držme si palce...