Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady jen ukázka již usušeného Jacka Herera a Phantoma OG Z PO vyfocena jen malá palička,protože mi zbylo sotva 5g,jelikož už zase zaúřadoval bratr mé přítelkyně,který si asi činil nárok na úrodu a většinu Phantoma během mé nepřítomnosti zhulil a k mé hrůze jsem včera zjistil,že toho dost rozdal svým kamarádům. Asi si budu muset pořídit nějaký trezor.
Tak usušeno,zváženo.
Somango-20g
Phantom OG-taky 20g
Jack Herer-45g na dvou kytkách
Spodky všeho druhu-5g
Celkem 90g
Co se typovačky týče,tak 1 místoBuddyBud 2 místo SubFocus a 3 místo HVR K+ letí,smoke report dodám později
Všechny modely jsou otestovány a s kvalitou jsem u všech opravdu spokojen Co se stavu týče,jsou ze všech modelů podobné,velmi silný high a poté slabší stoned,snad jen bych vyzdvihl PhantomaOG,po kterém jsou tělesné požitky všeho druhu velmi výrazně posílené 3 Vůně phantoma je celkem jemná a stejně jako chuť lehce oříšková. V krku stejně jako ostatní modely vůbec neškrábe. Somango smrdí trochu jako hovno ,ale díky bohu zde neplatí to co u Phantoma a chutná po ovoci a skutečně v něm cítím i chuť manga Jack Herer mi vůní ani chutí nepřipomíná nic zkrátka nevím,k čemu to přirovnat takže se budete muset smířit s tím,že vůně je silná,příjemná a pronikavá a chuť tak samo.
Co se shrnutí celého pěstu týče,udělal jsem mnoho chyb. Ze začátku chyběl calmag a hnojení v květové fázi taky asi nebylo úplně košér.Ale největší průser byl slabý odtah (teploty k třicítce) spolu s výškou boxu. V květu jsem měl lampu jen 15-20 cm od vrcholků,což je málo.Jinak si myslím,že 90g na tento prostor není úplně špatné,i když bych někdy rád udělal stovku. Co se dalšího kola týče,tak kvůli rodinné situaci nebude. Možná koupím nějaké semínka od fair seeds a stejně je zasadím,ale asi bych to sem ani nepřidával,jelikož by byla velmi velká šance,že bych kytky musel během pěstu vyhodit a vybavení sbalit. Takže tímto se s Vámi loučím na neurčito a děkuji všem,kteří mě tu sledovali a pomáhali mi