Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar,
za chvíli rozjedu další kolo, který pro mě bude plný novinek. Moc se těším, ale lehká nervozita tam je - krok do neznáma, snad to nebude na síň zmaru
Ještě budu dokupovat pár věcí (zvlhčovač, kohouty na každý pot zvlášť atd.) a na klony zatím čekám. Ani nevim, co bude k dispozici.
Zatím přátelé.
SETUP:
homebox ambient 120x120x200
prima klima 800m3/h+temp ctrl, jeden 45cm ofuk
pacháč can lite 600m3/h
osvětlení lumatek 600W, MH+HPS - GIB, a-wing avenger M
pH + ec metr Milwaukee
hnojiva Canna Coco + doplňky viz. foto
12x Autopot+ Canna Coco profesional plus / perlit
Prdnu tam čerpadlo aby byl roztok v pohybu, prej by mělo stačit to občas promíchat nějakou vařečkou... Samozřejmě při lití honojek pečlivě růčo promíchám- postupně každou složku zvlášť.
Ještě musím dát nádrž výš. Mám tu 3 palety. 2 na sobě by měly stačit ne? Píšou 15 cm nad ventilem.
no tak přeju hodně zdaru pak dej vedět kolikrat ti to přeteklo ja to mel na balkoně a 3 x sem mel potopu ja kdyz uz bych sel do te vany velke do ktere se davaj kvetníky a rezervoaru ktery to doplnuje
Jj mam neco podobneho akorat od alienu...easy feed,v nadrzi mam maly cerpadýlko ktery to krasne promichava....ja to mam tak 10-15cm vys a staci to bohate ten samospad,hlavne bych dal naspod vrstvu keramzitu...jel jsem to taky bez,ale je tam fakt lepsi
nene, v nicem, zelenej poslouzi stejne, ja jen objednal ten cerny [jako dizajnovku] stal strasnej randal a prisel mi uplne obycenej zelenej kterej bych tu koupil za 800 navic deravej :{
Jo jako ono vsechno od alienu mi prijde premrsteny ty ceny,ale je to zase kvalita jde videt....zatim se nic nepodelalo...mYslim treba ze by se zasekli plovaky nebo ucpaly hadice...mmj jsou fakt tlusty,vim ze se to ucpavani nebo zasekavani plovaku dost casto stavalo,tak ti přeji Buddy,aby jsi s tim problemy nemel🙂
Jo nad alienem sem se dlouho rozmýšlel, ale ty ceny jsou fakt přemrštěné. Myslel jsem že alien má trubky a ne hadice, jak to teda je Growoli?
Jinak mě pěkně děsíte... Kupoval jsem to s tím, že se to může ucpat nebo naopak, ale čím více lidí mi píše že drží palce atd., tím větší z toho mám strach.
Buď to půjde nebo ne, stejně skončím u nft nebo aera. Nezkusíš- nevíš.
Nemám strach že bych to nedotáhl dokonce, ale abych to nedokončil jako mokrý bandita
Klony už jsou pár dní doma - Ice Cream
Dostaly jednou vodu a jednou 1/3 A+B, skoro plnou dávku rhizotonicu a pár kapek kys. dusičný. PH 6, Ec 1,19.
Holky jsou v kelímku 60/40 kokos/perlit v improvizovaném pařníku. Teplota +/- 25.
Ten keramzit ještě teda koupím, ale nebude to p*del. U nás je jen jeden g-shop a asi tam keramzit ani nemá. Máte nějaký tip na něco dobrýho, co se dá koupit třeba v unihobby nebo Baumaxu? Ať to nemusí jít přes e-shop. Díky.
Cau ja mam taky autopot a v pohode poradil me ho kamos co ho ma uz nejakej rok a vali super, michame jen hlinu s perlitem pul na pul. Akorat ti teda doporucim tak jednou mesicne vycistit to sitko protoze my treba jedem jidb a hrozne ho to ucpava hlavne to jejich Xko. Tak at se dari cau