Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
setup bude stejný až na to, že se vracím ke scrogu s 11l kvetináči a box bude v podkroví místo sklepa. Síť dle návodu od AladinXXX
Holky jsou zatím pod 85w CFL.
SETUP:
homebox ambient 120x120x200
prima klima 800m3/h+temp ctrl, jeden 30cm ofuk
pacháč can lite 600m3/h
osvětlení lumatek 600W, MH+HPS - GIB, a-wing avenger M
pH metr 2x essentials
hnojiva Plagron
hlína bio bizz lite mix
kvetináče 11l
Ono je to celkem jedno, až se to zaplní, tak stejně nebude skoro vidět. Takže vlasec nebo provázek, to je fuk. Vlasec se líp napíná a lip vypadá, z provázku bych měl strach v případě, že by sál vlhkost, to by asi nebylo dobrý přímo v palících.
15-09-2018 v 00:22 AM
BuddyBud Stálý Člen
______________________________________________1.den pod MH-18/6
Čau,
polárky už si lebedí pod MH-áčkem, zatím 400W.
Jako vždy jde všechno proti mě. Zatím, co ve sklepě vetšinou bojuji s vlhkem a zimou, teď je to v podkroví samozřejmě naopak.
pH 5,9
teplota d/n - 24-25,8 / 22°C
vlhkost teď už 45% a víc,
ale když jsem dorazil domů, bylo tam 39% a klesalo to. Tak jsem z boxu udělal bazének...zvlhčovačku zatím nemám.
No snaž se hochu, ikdyž není tolik času, dám tomu maximum (vím, že ty taky). Jinak Ice Creamový kolo vypadá slibně, asi to bude můj nejlepší pěst - konzistentní kvalita paliček, téměř žádný spodky použitelný tak na hash (orosenýho listí je dost-proženu ho skrz ice bagy) a chci to teď s NL překonat, uvidíme. Když toho budu mít víc, nebo lepší, stějně je to hlavně tvoje zásluha, dost jsi mě naučil, dík.
Ahoj lidi,
pomalu odchází Fanline ofuk, tak sem ho vyměnil za Typhoon, který má o 15cm větší průměr a oproti dosluhujícímu fanlajnu je to fakt tajfun už na první stupeň.
Neodešel jen ofuk, ale i dvě malý holky a další dvě bojují o život. Hodně rosím atd. kvůli suchu a 4ks jsem asi trochu ulil.
14 zbylých jsou v cajku. Snad se ty 2 vzpamatují abych nemusel přejmenovávat vlákno.
Holky dostaly jednou vita race a vita start, jinak furt voda. Otočil jsem kolečkem předřadníku na 600W.
Ty dvě to nakonec rozdejchaly, ale ostatní osazenstvo je už úplně někde jinde. Uvidíme, možná je nechám, možná ne.
Holky od posledního Upu dostaly 1x plnou dávku power roots+ poloviční dávku alga grow a jednou vita start. 1x až 2x zaštípnuto Jinak všechno stejný jako před týdnem (tep.vlh.pH atd.).
Typovačku vyhrává AladinXXX (nikdo jiný netipoval)
Síť bude, přepínat budu asi tak za 10-14 dní, nevim, neplánuju to. Hlavně s těmahle northama z klonů nemám zkušenosti, tak ani nevím o kolik to vystřelí. Počítám, že to bude podobný jako s Ice Creamem, možná o trochu víc. Času dost.
nl vylitl trosku vic nez IC.aspon myslim....
taky to tak vidim s prepnutim,musim je nechat zpamatovat,nejak jsem to prehnal s postrikem proti trasnenkam......skoro jsem je zabil,ups
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..