Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od fananek7 Ahoj,krásná a vymakaná práce hned od 1.ho kroku u sklenáře až po dekorace
Mněli jsme sklípkana,ale sežral nám ho obyčejný český pavouk.
A ten tvůj je jedovatý,nebo ne?
V pavoucích se totiž moc nevyznám.
A pěkný je,to se musí nechat...K+
Díky za pochvalu a K+.
Tento sklípkan není skoro vůbec jedovatý (max. by zabil myš). Člověku by jeho jed neměl nic způsobit, teda pokud na to nechlastá a nebo není alergický, což nemá možnost vyzkoušet až do doby než ho kousne. Asi to spíš více bolí... a zatím není znám jediný případ smrti člověka po kousnutí sklípkana.
Ani si ho neberu na ruce, nedoporučuje se to z důvodu pádu (stačí i půl metru) a možnému utržení těžkého zadečku. Myslím že to spíš hrozí těm zemním a podzemním. Ten můj je strašnej blázen do lezení. Po mém pěstu hodím aktuální informace...
Mějte se
Naposledy upravil HurricaneGeorge 14-12-2010 v 18:39 PM
Tak dnes jsem zjistil, že pavouček uhynul.
Nevím jestli jsem to psal, ale ukázalo se, že to byl samec.
Po dosažení pohlavní zralosti nastalo období sníženého příjmu potravy, ale pavouk byl aktivní a pořád lezl. Vše přišlo velice najednou, chybělo pár týdnů a dožil se dvou let. Škoda, chtěl jsem mu zařizovat slečnu a využít jeho potenciál .
..cest pavouk lezl pač si hledal samici
jinak ,,avikularky jsou stromove druhy, takze hodne skačou proto maji dlouhe ochlupeni ktere jim pomaha pri plachteni.a hlavne jsou mirne -neagresivni
..a co jsem slysel tak jsou nachylne na plisně atd..takze pro zacatecnika Albopilosu
Čáu, hele nejvíc luxus co sem viděl, něco podobného sem taky už v terárku zkoušel ale nějak se mi to vždy ucpalo ,... asi (určitě) sem to neměl tak promáklý, zkusim si s tim eště taky pohrát. Respekt for you!!