Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rád bych načrtnul jeden takový začarovaný kruh: nováčci či neználci se vymlouvají na hlednání, které mimochodem teď už funguje celkem obstojně. nemožou najít to či ono, hledali snad dvě hodiny a i faq si dva dny vkuse louskali, ale prostě thread o tom konkrétním problému nenajdou a tak blijou další a další hovna se stupidníma názvama, díky kterým to pak nemožou najít.
viz např: http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=38178
nebo http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=35316
pokud teda nekdy nekdo nebude moct neco najít, ať si zpomene, jak debilně nazývá svoje témata
püss
dokktor:
na jiných fórech se to řeší třeba tak, že nově zaregistrovaný uživatel může založit topik třeba až když má 30 příspěvků. Já bych to ale ještě spřísnil, třeba bych u registrace idělal nějakej menší testík z FAQ, aby je to donutilo se do něj aspoň jednou kouknout.
Takhle je to fakt o ničem. Když to tu bylo placený, tak si to fórum či faq lidi opravdu pročetli než se odhodlali dát těch 70 Kč, takhle neni nic snažšího, než se zaristrovat a založit nějakej stupidní topik. Fakt děs a hrůza.
Mno, co třeba zavést povinnost procházet před každým příspěvkem takovým zatrhávacím testem z FAQ (např. můj příspěvek obsahuje offtopic, nevztahuje se k tématu, je srozumitelný - podle správnosti zatržení, či nezatržení, by pak uživatel mohl přispět - varianty by se samozřejmě měnily, aby nedošlo k situaci, kdy to člověk po čase bezmyšlenkovitě odkliká). Tato povinnost by se vztahovala pouze k některým, řekněme těm, co mají méně než 50 příspěvků a třeba jen v některých sekcích fóra.
Co se týče hledání, nebylo by možné zavést něco na způsob keywords u každýho threadu, které by zakladatel vyplňoval?
JE to hrozný! je to hrozný! je to hrozný!... co jinýh říct když člověk narazí na téma ve kterým se vede debata o tom jestli jde něčím snížit ph... Dobře nebudu jen nadávat, taky něco navrhnu, proč to někdo nepromaže? To je tak málo modů nebo maj tolik práce že nemůžou vymazat opravdu zbytečný příspěvky? Nebo se bojíte, co by se dělo, kdyby někdo začal řvát že jste mu smazali něco z jeho v potu tváře a bez použití mozku přes klávesnici vys..anejch keciček?
: modi víc mazat, upozorňovat, kopat.
: pokud modi nestíhaj - víc modů.
vpohodě, oznamovat je dobrý
jen si myslím že by to chtělo striktněji dupat za těch pár pravidel co todhle fórum má... navíc je otázka kdy už je post zbytečnej...
myslím že by bylo potřeba aby modi přitvrdili, já být na místě kohokoliv tak mažu polovinu threadů a tisíce postů... a to se tu podle mě bohužel neděje.
Nechci sýčkovat, ale opravdu mají všichni moderátoři dostaečný skilly v pěstování aby mohli odhalovat skryté hrozby dezinformací a cest zkázy? neberte to prosím jako útok na mody, jen nikde nevidím jakýkoli centrální mozek... jo je to fórum a každej do něj píše co uzná za vhodný, ale zároveň je to výspa českýho groweření, vyrostly tu tisícetisíce pěstitelů a díky nim i miliony kytek.
Myslím že by se mělo zformovat nějaký těleso co by opravdu vědělo a dokázalo by tudhle rostoucí hordu hnát kupředu svinským krokem, osekat od těch co nám to tu zasíraj a dělat z groweru to co by pro český pěstění měl být. Studnice informací (vzorový kola, tabulky a data tam kde jdou vidět a ne zapadlý v minulosti) a ne hromada hnoje !!! (sice i na té se dá zasadit, ale bůhvíjak to dopadne...)
Říkám jediný : musíme to tu vyčistit !
Původní příspěvek od EricCartman vpohodě, oznamovat je dobrý
jen si myslím že by to chtělo striktněji dupat za těch pár pravidel co todhle fórum má... navíc je otázka kdy už je post zbytečnej...
myslím že by bylo potřeba aby modi přitvrdili, já být na místě kohokoliv tak mažu polovinu threadů a tisíce postů... a to se tu podle mě bohužel neděje.
Nechci sýčkovat, ale opravdu mají všichni moderátoři dostaečný skilly v pěstování aby mohli odhalovat skryté hrozby dezinformací a cest zkázy? neberte to prosím jako útok na mody, jen nikde nevidím jakýkoli centrální mozek... jo je to fórum a každej do něj píše co uzná za vhodný, ale zároveň je to výspa českýho groweření, vyrostly tu tisícetisíce pěstitelů a díky nim i miliony kytek.
Myslím že by se mělo zformovat nějaký těleso co by opravdu vědělo a dokázalo by tudhle rostoucí hordu hnát kupředu svinským krokem, osekat od těch co nám to tu zasíraj a dělat z groweru to co by pro český pěstění měl být. Studnice informací (vzorový kola, tabulky a data tam kde jdou vidět a ne zapadlý v minulosti) a ne hromada hnoje !!! (sice i na té se dá zasadit, ale bůhvíjak to dopadne...)
Říkám jediný : musíme to tu vyčistit !
muhehhe beru te za slovo, ode dneska se nebudu s nikym parat. Od rana jsem uz vymazal asik 6 debilnich a zbytecnych threadu...
Je treba cistit, muhehehe
Nejen demece uživatelů ale bohužel v posledních letech HLAVNĚ moderátorů... bohužel!! Chodil jsem se pravidelně a často roky 2005 - 2011 a v té době jsem neznal lepší forum!! člověk se dozvěděl co potřeboval početl a ani nebylo nutný zakládat zbytečný téma navíc... Dnes po dlouhý době jsem chtěl se tady něco dozvědět a děs! nejde to do kytek ani do hnoje ale do prdele! ... asi nejvíc mě dojeblo placenej bazar! placenej bazar na stránkách o konopí? kam uzž stejně nechodí tolik lidí jako dřív?... trochu paradox.... musel jsem se někam vyblejt... kdyby mi dal někdo tip na forum který jede líp budu moc rád! ... . aha:-D poslední reakce v tomhle tématu 2005 dobrý.. v tý době to byla demece uživatelu ale moderátoři byli super!!:-) amigo
Ja teda musim rict ze nejlepsi vyhledavani na geoweru je pres seznam.. Napis treba stinidla grower a hned najde.. Jinak tento web je good akorak me sere ze nemuzu mazat svoje prispevky ale nejak me to nesere napisu adminovi a je to .. Jinak ja si myslim ze kdyz nekdo prezentuje svuj grow tak ma radost za kazdej koment a ne ze se lidi bojej napsat ! Growu zdarr