Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Špeky s tabákem VS čistá travka , vadí vám tabák v jointech ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Vadím vám tabák v jointech?
Ano
Ne
Špeky s tabákem jsou humus a znesvědcení Ganji
Jedině s tabákem
Jak kdy a jak kterou trávu
Ředím něčím jiným/ne-cigaretovým tabákem
Jedině čistý
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
valec
Stálý Člen

Karma uživatele valec - 96% PěstitelskáKarma uživatele valec - 96% PěstitelskáKarma uživatele valec - 96% PěstitelskáKarma uživatele valec - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

ja kourim z tabakem a to tak na 1g tak 1cm z ciga aby to lip horelo jinak dymky a bonga cisty

Old Post 20-04-2010 v 22:23 PM
valec je offline   Profil uživatele valec   Find more posts by valec   Foto galerie člena valec   Click here to Send valec a Private Message   Add valec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Znesvědcení Příspěvek č. 162

Chybí mi v anketě možnost špeku pouze z trávy. Ta první je sice hezká, ale nikdy sem netvrdil, že s tabákem je to znesvěcení. To je poněkud ortodoxní volba.

Mimochodem vlastně asi kecám.

Co je znesvědcení ??

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 20-04-2010 v 22:39 PM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Irvin
Stálý Člen

Karma uživatele Irvin - 53% PěstitelskáKarma uživatele Irvin - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

Ja fajčím bez tabaku, proti cigaretám nic nemam, tiez si sem tam zapalim cigaretu, no ku ganje mi to nesedí.

CFL-125W SCROG WW&Papaya

Naposledy upravil Irvin 20-04-2010 v 22:56 PM

Old Post 20-04-2010 v 22:46 PM
Irvin je offline   Profil uživatele Irvin   Find more posts by Irvin   Foto galerie člena Irvin   Click here to Send Irvin a Private Message   Add Irvin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Re: Znesvědcení Příspěvek č. 164

citace:
Původní příspěvek od bezdechu
Chybí mi v anketě možnost špeku pouze z trávy. Ta první je sice hezká, ale nikdy sem netvrdil, že s tabákem je to znesvěcení. To je poněkud ortodoxní volba.

Mimochodem vlastně asi kecám.

Co je znesvědcení ??

Ano je tam chyba a hned po napsání sem to chtěl opravit ale já nemůžu...

A je to jen slovíčko-nenapsal sem zabít kuřáky nebo něco takovýho, tak se klidně přidej k první...

Old Post 20-04-2010 v 23:20 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 165

............bez tabáku špek špatně hoří a pořád se zhasíná ....tak že s tabákem

HydrologickÉ PĚstovÁnÍ Na Rockwoolu
H.R.GIGER OUTDOOR SKLIZEN
1. 2. 3. 4.
PRVNÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, DRUHÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, TŘETÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, ČTVRTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ PÁTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,ŠESTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,SEDMÝ INDOOR OSMÝ INDOOR DEVÁTÝ INDOOR
MANHUNTTOVA Indoor GALERIE 600W

Old Post 21-04-2010 v 08:02 AM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rákosníček
Stálý Člen

Karma uživatele Rákosníček - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

no záleží hodně na tom co je za hulo... něco bez toho tabáku sotva hoří

já osobně si nejčastějc motám tak 2/3 hulo a 1/3 tabák - co se hoření týče mi to takhle přijde nejlepší

ale zase když jse nějakej luxusní model tak si rád dám čistý, nebo max 1/4 tabáku (aby to pořád nezhasínalo - rád si brčko vychutnávám dlouho )

Old Post 21-04-2010 v 08:03 AM
Rákosníček je offline   Profil uživatele Rákosníček   Find more posts by Rákosníček   Foto galerie člena Rákosníček   Click here to Send Rákosníček a Private Message   Add Rákosníček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Banány
Stálý Člen

Karma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 167

škoda, že se to tu menuje špeky s tabákem, je přece spousta lidí, jako já, co právě tyhle špeky rádo nehulí. protože to někdy opravdu nehoří a musí se to míchat s tabákem, protože 3/3tina špeka u filtru nechutná dobře a řekl bych že se najde ještě spoustá faktů který mě od špeku odradí.

Aby to nebylo bráno jako O.T. odpovídám, když to hoří bez tabáku, je to jasné ale bohužel tomu většinou tak neni a tabák si tam prostě musím dát. U mě zkrátka vítězí SKLENĚNKA

"Ve dvou se to rychlejš stáhne"
100w hydro - Northen Light & Carnival
150w hydro - Sensi Skunk & S.A.G.E
150w soil - Nebula & Orange Bud
150w soil - Northen Light
150w soil - Nebula
250w soil - Snow fruit, Black jack & Double white
400w soil - Nebula, Northen light, Ed rosenthal super bud, White russian & Sensi skunk.

Old Post 21-04-2010 v 09:55 AM
Banány je offline   Profil uživatele Banány   Find more posts by Banány   Foto galerie člena Banány   Click here to Send Banány a Private Message   Add Banány to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

Jste si jistí,že už tady takovej thread není?

kdo ho najde dostane karmu

Old Post 21-04-2010 v 09:56 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

Jestli myslíš "Vadí vám tabák ve špeku" tak bych řekl že to není stejný.
Tak nám to zas prosím nezamykej, když to tu má docela ohlasy...

Old Post 21-04-2010 v 10:07 AM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vimnevim
Stálý Člen

Karma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

Tak dneska jsem se rozhodl vyzkoušet rozdíl, jelikož kouřím javanse...
Nejdřív jsem zkusil brčko z čistý Ice, po nějaký cca 1 hodině jsem do stejnýho materiálu přimíchal trochu tabáku.
Lepší bylo každopádně to čistý... lehčí, příjemnější a voňavější kouř, rozdíly ve stavech nemůžu porovnat
Jinak jsem neměl čistý brko hoooodně dlouho, takže dík za inspiraci

mimochodem není přece problém, když někdo najde stejnej tread to spojit dohromady...

Old Post 21-04-2010 v 11:09 AM
vimnevim je offline   Profil uživatele vimnevim   Find more posts by vimnevim   Foto galerie člena vimnevim   Click here to Send vimnevim a Private Message   Add vimnevim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Příspěvek č. 171

Asi jsem se špatně vyjádřil, protože ne-cigaretový tabákem jsem myslel právě i jávu. Nevyznám se sice moc v tabáku, ale řekl bych, že Jáva je o něco ušlechtilejší než Marlboro nebo nedej bože stařenka. Chtěl bych taky někdy vyzkoušet nějakej podomácku vypěstovanej tabáček, určitě je to ohromnej rozdíl oproti těm komerčním cíčkám. Předpokládám, že to bude asi takovej rozdíl, jako prefabrikovaný maso do hambáče a pořádnej kus poctivýho hovězího.
Nebo si zabalit trávu do kvalitního kubánskýho listu.
PS: Jsem rád, že jsem někoho inspiroval...

Old Post 21-04-2010 v 11:51 AM
Spajdy
Nový Člen

Karma uživatele Spajdy - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

osobne kdyz jointa tak bez tabaku,ale zalezi to na kazdem jak mu chutna. u me je to spis z psychologickeho hlediska ,protoze jsem kouril a stalo me to hodne usili s tim skoncovat ,tak proc znova do toho spadnout

Old Post 21-04-2010 v 11:53 AM
Spajdy je offline   Profil uživatele Spajdy   Find more posts by Spajdy   Foto galerie člena Spajdy   Click here to Send Spajdy a Private Message   Add Spajdy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 173

citace:
Původní příspěvek od Evildoer
Tak za 1. Kdyz date do speka vic tabaku ma to vo dost sedativnejsi ucinek
a za 2.zlepsuje to chut a tolik to neskrabe (kdyz to neni enonuno matrosh)

Toho jsem si všimnul taky. Já tabák v jointu nemusím. Přijde mi, že to spíš kurví chuť, něco jako dobrý víno ředit vodou. I přesto ho tam dávám, ale opravdu jen malý množství, aby to líp prohořelo.

Old Post 21-04-2010 v 12:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

dřív sem to nesnášel, teď jsem si zvykl, ono když se to v okolí jinak nedělá, tak ani já nic nenadělám

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 21-04-2010 v 12:30 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 175

koukám že tabák v jointu je tu v menšině... motám VŽDY s trochou tabáku. asi mi to tak chutná nejvíc...

Old Post 21-04-2010 v 12:54 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kauik
Stálý Člen

Karma uživatele kauik - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

citace:
Původní příspěvek od Machoman
Jste si jistí,že už tady takovej thread není?

kdo ho najde dostane karmu

https://grower.cz/forum/showthread.p...ight=%2Btab%E1k

našel sem leda todle :P vadí vám?

Old Post 21-04-2010 v 13:06 PM
kauik je offline   Profil uživatele kauik   Find more posts by kauik   Foto galerie člena kauik   Click here to Send kauik a Private Message   Add kauik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás