Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chybí mi v anketě možnost špeku pouze z trávy. Ta první je sice hezká, ale nikdy sem netvrdil, že s tabákem je to znesvěcení. To je poněkud ortodoxní volba.
Mimochodem vlastně asi kecám.
Co je znesvědcení ??
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od bezdechu Chybí mi v anketě možnost špeku pouze z trávy. Ta první je sice hezká, ale nikdy sem netvrdil, že s tabákem je to znesvěcení. To je poněkud ortodoxní volba.
Mimochodem vlastně asi kecám.
Co je znesvědcení ??
Ano je tam chyba a hned po napsání sem to chtěl opravit ale já nemůžu...
A je to jen slovíčko-nenapsal sem zabít kuřáky nebo něco takovýho, tak se klidně přidej k první...
škoda, že se to tu menuje špeky s tabákem, je přece spousta lidí, jako já, co právě tyhle špeky rádo nehulí. protože to někdy opravdu nehoří a musí se to míchat s tabákem, protože 3/3tina špeka u filtru nechutná dobře a řekl bych že se najde ještě spoustá faktů který mě od špeku odradí.
Aby to nebylo bráno jako O.T. odpovídám, když to hoří bez tabáku, je to jasné ale bohužel tomu většinou tak neni a tabák si tam prostě musím dát. U mě zkrátka vítězí SKLENĚNKA
Tak dneska jsem se rozhodl vyzkoušet rozdíl, jelikož kouřím javanse...
Nejdřív jsem zkusil brčko z čistý Ice, po nějaký cca 1 hodině jsem do stejnýho materiálu přimíchal trochu tabáku.
Lepší bylo každopádně to čistý... lehčí, příjemnější a voňavější kouř, rozdíly ve stavech nemůžu porovnat
Jinak jsem neměl čistý brko hoooodně dlouho, takže dík za inspiraci
mimochodem není přece problém, když někdo najde stejnej tread to spojit dohromady...
Asi jsem se špatně vyjádřil, protože ne-cigaretový tabákem jsem myslel právě i jávu. Nevyznám se sice moc v tabáku, ale řekl bych, že Jáva je o něco ušlechtilejší než Marlboro nebo nedej bože stařenka. Chtěl bych taky někdy vyzkoušet nějakej podomácku vypěstovanej tabáček, určitě je to ohromnej rozdíl oproti těm komerčním cíčkám. Předpokládám, že to bude asi takovej rozdíl, jako prefabrikovaný maso do hambáče a pořádnej kus poctivýho hovězího.
Nebo si zabalit trávu do kvalitního kubánskýho listu.
PS: Jsem rád, že jsem někoho inspiroval...
osobne kdyz jointa tak bez tabaku,ale zalezi to na kazdem jak mu chutna. u me je to spis z psychologickeho hlediska ,protoze jsem kouril a stalo me to hodne usili s tim skoncovat ,tak proc znova do toho spadnout
Původní příspěvek od Evildoer Tak za 1. Kdyz date do speka vic tabaku ma to vo dost sedativnejsi ucinek
a za 2.zlepsuje to chut a tolik to neskrabe (kdyz to neni enonuno matrosh)
Toho jsem si všimnul taky. Já tabák v jointu nemusím. Přijde mi, že to spíš kurví chuť, něco jako dobrý víno ředit vodou. I přesto ho tam dávám, ale opravdu jen malý množství, aby to líp prohořelo.