Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny drobné pěstitele Marihuany a své přátelé s Groweru.....
Po dlouhé,dlouhé době sem opět spět a přináším další poznatky s mého počínání .
V neděli sem dovezl 10 klonů,bohužel ještě nemohu udělat identifikaci druhu,ale vše bude .Prozatím mohu pouze napsat že se jedná o indici a to o sage a G13.V pěstírně se snažím udržovat 90%vlhkost a teplotu nepřesahující 30 stupňů.Jeden klon už uhynul,viz šipka na fotce.nebot sem ho špatně vložil do RW kostky a utrhl sem mu kořínky .(BYL STEJNĚ NA VÍC).Jinak jde vidět že se klonům velice daří,nebot dva už jsou prorostlé skrze RW kostky a to po pouhých třech dnech ,což se mi ještě nestalo......
tot zatím asi vše
Upgrade po týdnu :-).Tentokrát kořínky prorostly za neuvěřitelné čtyři dny,za což sem velice rád protože tím se vše urychlí :-).Ec sem zvednul na 1.45 a Ph zůstává na 5.60.Teplota je přijatelná díky venkovním nízkým teplotám.Jinak nevím co zatím dodat,tak pokud někdo něco bude chtít vědět tak napište.....zatím čusky všem drobným pěstitelům.
Původní příspěvek od dlouhán zdar
zatim pekny, no jsem zvedav jak budou vypadat o'harryho krosy muzu znat aspon pomer tech 2 modelu v pestirne? ..kdyz uz nevime zatim kera je kera
čus,nejprve tě musim opravit,protože tam mám tři modely.bohužel momentálně to nepoznám který je který....ale to už sem psal.no a jinak poměr růstu kytek,jestli je to co tě zajímá je zatím skoro stejná.
Původní příspěvek od eso rimmer cestrrr !
chci se zeptat jake mnozstvi ti protece kapilarou za 24 hodin ?
jak silne cerpadlo mas ?
pouzivas cyklovac nebo klasicke digi spinacky ?
muzes udelat fotky jak mas reseny odpad ? premyslim ze by nebylo spatne pouzit kus nodurove trubive misto klasickych 20 hadic..
meril jsi nekdy odpad po namaceni rohozi ? nameril jsem neuveritelnych 2,4+-ec a to bylo namaceno v 1,3+-ec ... nemuze jim to nejak ublizit...nechaval jsem to protocit uz hnojkou po nasazeni rostlin ec 1,2+-ec a znova to bylo okolo 2,5 odpad
ofuk rostlin neresis ?
co mas za hnojky ? ... tot asi vse ..
at se dari
stačí si přečíst mé příspěvky od začátku a vše na co se tady ptáš se dozvíš........
TO:Rappa jo máš pravdu téměř 80% ale na vzrůstu tomu tak není spíš je to trochu větší indica tento model má ze sativy snad jen sílu a lehce tvorbu palic jinak je to indica jak poleno
Zdravím všechny,ale především kolegy NoNamess a haryho
Dnes sem dělal první proplach rohoží odstátou vodou s Ph 5.60.Kytkám se velice daří a vypadají hodně slibně .Hodnoty v pěstírně výtečné .Jenom mě mrzí,že sem kytky nevyfotil před proplachem Ostříhal sem přebytečné listy a ted vypadají jako nějaké holátka brzy.............
jak poznáš v tomhle stadiu že sou listy přebytečný?
dyk si nestíněj, nee?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Původní příspěvek od Kwjetoň jak poznáš v tomhle stadiu že sou listy přebytečný?
dyk si nestíněj, nee?
Jak sem psal,nenafotil sem to před ostříháním a tudíš to nejde vidět.Kytky byly hlavně uvnitř zarostlé listama,které zabraňovaly průniku světla do středu....
Přihazuji dnešní foto a červeně sem zakrouškoval kytku která má všechny příznaky na SATIVU .Velikost a stavba rostliny odpovídají a tudíš si myslim že to bude sativa.Je to možné Hary?že se tam nějakým spůsobem připletla
jo je to možné i mě se to stává popíšu si kytky a v květu zjistím že jsou nekteré jiné ale stávat by se to nemělo tak snad to zvládneš stou jednou mrchou
Původní příspěvek od hary jo je to možné i mě se to stává popíšu si kytky a v květu zjistím že jsou nekteré jiné ale stávat by se to nemělo tak snad to zvládneš stou jednou mrchou
Je mi jasné,že se to může stát a vůbec nic se neděje,jenom sní budou menší problémy ,už ted je skoro jednou tak vysoká jako ostatní....... .Večer přihodim aktuální foto............