Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Nicotina Tabacum by praxer -skleník
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
[CZ]Neon
Stálý Člen

Karma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Zde bych vam chtel ukazat me tabaky, jsou stare ccccccccca 2 mesice, zalevane kazdy den-nyni cca 50ml/rostlina/den, z kazde sem odseknul cca 7 spodnich listu.

Prekazi-li tak smaznu.

Moje Šalvej Divotvorná 1.rok 2.rok 3.rok 4.rok ZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu
Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha
Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK
Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC
Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia
Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009

Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic
Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou

AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!

Old Post 10-05-2006 v 21:47 PM
[CZ]Neon je offline   Profil uživatele [CZ]Neon   Find more posts by [CZ]Neon   Foto galerie člena [CZ]Neon   Click here to Send [CZ]Neon a Private Message   Add [CZ]Neon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

o 14 dní později.... Příspěvek č. 18

Takže tabakovníčky krásně porostly.
Dosypal jsem je až do vršku kelímku hlínou (30%perlit 10%keramzit %60%hlina pro pokojove rostliny) Dřive byla zemina zaměrně jen do 3/4 kelímku, tabakovníčky mají totiž dost tenký stonek.

Pro srovnání - krabička zapalek
kreditky nerad

Old Post 13-05-2006 v 11:40 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

za oknem Příspěvek č. 19

Když je venku hezky, a svití sluníčko, musí se toho využít!
Na noc tabakovníčky davam domů.

Naposledy upravil 13-05-2006 v 13:49 PM

Old Post 13-05-2006 v 11:47 AM
Host
Host

Příspěvek č. 20

moc nechapu ty přesuny mezi sekcí čtěte, a normalní galerii.

Old Post 15-05-2006 v 14:25 PM
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Už mě rostou tabáčky! Mám tam už takových 20 - 30 rostlinek. Proč ti sem ale píšu já svoje blboviny: chtěl bych se tě zeptat kdy jsi to začal rozsazovat? Ty fotky na začátku to je krátce po přesazení?

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 17-05-2006 v 18:59 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

Mesias :
nechal jsem je vyrust asi 0,4cm nad zem a potom přesadil každy zvlašt.
Daval jsem zeminu do 3/4 kelimku, abych mohl dosxpat hlinou.
Maji jemne korinky, tak přesazovat i s hroudou hliny co nejdrive.

Old Post 17-05-2006 v 19:16 PM
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

No já jsem asi zeslonil to, že jsem tam nasypal těch semínek na dost malou plochu víc a teď jich mám hodně vedle sebe... Asi dojde k menší úmrtnosti při přesazování no.

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 17-05-2006 v 19:22 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

Mesias :
posud sam, čislo jedna bylo rozesazeno a trošku si poškodilo stonek.

Old Post 17-05-2006 v 19:23 PM
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

krychle:jak mas ten tabak stary?co je to za odrodu?nechapem jak je to mozne,ze ho mas uz taky velky

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 18-05-2006 v 09:27 AM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

no mně už taky pěkně porostl, ale budu davat report až koncet tydne

Old Post 18-05-2006 v 10:49 AM
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

tak už mám taky mini rostlinky, no jsme na to zvědavej, hlavně pak na tu fermentaci...

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 18-05-2006 v 12:57 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirico
Stálý Člen

Karma uživatele mirico - 49% PěstitelskáKarma uživatele mirico - 49% Pěstitelská

tabacek Příspěvek č. 28

zdravim Praxer...pozeram na trend o tabaku je pekny ja som davno asi pred 2 rokmi dosal od kamosa semena bolo ich nespocetne vela v jenej malej krabicke ...sadil som to tak ze do klasickeho kvetinacika som posolil zem ako solou a zacalo to zaujimavo zem sa zabelela asi po tyzdny klicki krasne vliezli to zeme a potom listiki ..tabak je strasne mala rastlina zo zaciatku ale strasne ...a ked us som ich triedil ked dosiahli urcitu velkost tak to bola sranda ......a na to som to dal do sklenika ..jednu rastlinu som dal do kvetinaca asi 10LIt .krasne to rastlo a ostatne do klasickeho truhlika od muskatou ..zistil som ze v skleniku ju zacali napadat nejake muski a neviem co vselico..bol strasne lepkavi ale mal velmi tenke listi a to mi nepripadalo idealne virastol do jedneho metra...preblem bol akurat v tom ze absolune neviem kedy to dozrieva a tak....upne do konca som to nedotihol ..ale budem pozorovat tvôj trend ..MIRICO

Old Post 18-05-2006 v 15:09 PM
mirico je offline   Profil uživatele mirico   Find more posts by mirico   Foto galerie člena mirico   Click here to Send mirico a Private Message   Add mirico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 29

to jsem rad dekuju.
Ale asi budou slepicince

Old Post 18-05-2006 v 17:51 PM
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

radsej gulas zo zihlavy.slepicince maju dost fosforu a ten je skor na kvet,teraz hlavne dusik a trochu draslika by som povedal ze bude treba

Krychle: no tak to som na tom neni az tak zle,ja mam pravdepodobne selsky a sadil som ho asi niekedy v polovici aprila(dubna)a zda s ami,ze cim je starsi,tym rychlejsie rastie

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 19-05-2006 v 10:12 AM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

31. května Příspěvek č. 31

tak už tady dlouho nebyly fotečky.

Dnes poprvé aplikovan krs. start postřikem na listy. Z duvodu světlejšího odstínu listů.

PLS nadavky na krs. do mych PM
moje zkušenost je taková že při postřiku v rustové fazi dodá okamžitě živiny a barva se zlepší.

pro srovnání krabička zapalek (fuck of kreditky!)

Naposledy upravil 31-05-2006 v 22:42 PM

Old Post 31-05-2006 v 14:25 PM
Host
Host

Příspěvek č. 32

ja budu dělat postřik phytakem

Old Post 03-06-2006 v 13:00 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás