Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zde bych vam chtel ukazat me tabaky, jsou stare ccccccccca 2 mesice, zalevane kazdy den-nyni cca 50ml/rostlina/den, z kazde sem odseknul cca 7 spodnich listu.
Prekazi-li tak smaznu.
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
Takže tabakovníčky krásně porostly.
Dosypal jsem je až do vršku kelímku hlínou (30%perlit 10%keramzit %60%hlina pro pokojove rostliny) Dřive byla zemina zaměrně jen do 3/4 kelímku, tabakovníčky mají totiž dost tenký stonek.
Už mě rostou tabáčky! Mám tam už takových 20 - 30 rostlinek. Proč ti sem ale píšu já svoje blboviny: chtěl bych se tě zeptat kdy jsi to začal rozsazovat? Ty fotky na začátku to je krátce po přesazení?
Mesias :
nechal jsem je vyrust asi 0,4cm nad zem a potom přesadil každy zvlašt.
Daval jsem zeminu do 3/4 kelimku, abych mohl dosxpat hlinou.
Maji jemne korinky, tak přesazovat i s hroudou hliny co nejdrive.
No já jsem asi zeslonil to, že jsem tam nasypal těch semínek na dost malou plochu víc a teď jich mám hodně vedle sebe... Asi dojde k menší úmrtnosti při přesazování no.
zdravim Praxer...pozeram na trend o tabaku je pekny ja som davno asi pred 2 rokmi dosal od kamosa semena bolo ich nespocetne vela v jenej malej krabicke ...sadil som to tak ze do klasickeho kvetinacika som posolil zem ako solou a zacalo to zaujimavo zem sa zabelela asi po tyzdny klicki krasne vliezli to zeme a potom listiki ..tabak je strasne mala rastlina zo zaciatku ale strasne ...a ked us som ich triedil ked dosiahli urcitu velkost tak to bola sranda ......a na to som to dal do sklenika ..jednu rastlinu som dal do kvetinaca asi 10LIt .krasne to rastlo a ostatne do klasickeho truhlika od muskatou ..zistil som ze v skleniku ju zacali napadat nejake muski a neviem co vselico..bol strasne lepkavi ale mal velmi tenke listi a to mi nepripadalo idealne virastol do jedneho metra...preblem bol akurat v tom ze absolune neviem kedy to dozrieva a tak....upne do konca som to nedotihol ..ale budem pozorovat tvôj trend ..MIRICO
radsej gulas zo zihlavy.slepicince maju dost fosforu a ten je skor na kvet,teraz hlavne dusik a trochu draslika by som povedal ze bude treba
Krychle: no tak to som na tom neni az tak zle,ja mam pravdepodobne selsky a sadil som ho asi niekedy v polovici aprila(dubna)a zda s ami,ze cim je starsi,tym rychlejsie rastie