Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jaro, sázení čas
a nám se zachtělo dalšího outdooru.
Růženku jsme objevili už před více než rokem, ale nakonec nebyl čas zasadit, a tak letos napravujeme co jsmě vloni zaspali
takže je to asi takhle:
hnojiva: no zatim plagron terra grow a tak různě co se donese
substrát: agro pro pokojové rostliny(velké díky známému co dovez hlínu) + místní hlína
genetika:
black domina purple pheno - řezy
Deep Chunk x (Eroc x Danish Passion [F2]) - F1 seeds
Litzi Skunk aka (Litzi / Erdbeer) x E Durban - F1 seeds
chronic x ppp - 1 řez
několik přeživších nonamů - seeds
euforia x noname sativa - seeds
power plant x noname sativa - seeds
NL5 x haze F3 - seeds
NL5 x haze x purple widow - seeds
NL5 x haze x power plant - seeds
noname sativy z minulýho roka - seeds
a ještě přibude:
power plant - řezy
NL5 x haze x silver haze
NL5 x haze x hashplant x love potion
NL5 x haze x citral
NL5 x haze x belladonna x jack herer
budhas sister x durban poison
anesthesia
další genetika bude taky od neona - https://grower.cz/forum/showthread.p...7767#post787767
a zbytek doplnim jindy (nepamatuju )
edit:
1x Heavy Duty Fruity x Durban Poison (sazenice od Lukyna, krizil Rox)
4x Frisian Dew x Durban Poison (sazenice od Lukyna, krizil Rox)
2x Shiva Shanti x Durban Poison (sazenice od Lukyna, krizil Rox)
2x Mazar x Skunk #1 (sazenice od Lukyna, krizil Rox)
lokalita: praha a blízké okolí, políčko je v totální šípkový džungli ( od toho ten název )
- kytky jsou cca v 15-25l dírách a substrát je tak 50/50 s tou místní hlínou
Naposledy upravil Rákosníček 29-05-2009 v 16:59 PM
Dneska jsem na pole zasadil: 1x Heavy Duty Fruity x Durban Poison (sazenice od Lukyna, krizil Rox) 4x Frisian Dew x Durban Poison (sazenice od Lukyna, krizil Rox) 2x Shiva Shanti x Durban Poison (sazenice od Lukyna, krizil Rox) 2x Mazar x Skunk #1 (sazenice od Lukyna, krizil Rox)
Fotky:
1) Euforia x noname sativa
2) Litzi
3) NL5Haze x Power Plant
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
MIZERIE !!!
Tak to jsem si rekl dnes, kdyz jsem po vice nez trech tydnech videl nase policko. Vetsina kytek je ozrana od slimaku. Kytky co sem pred trema tydnama vysazoval nepovyrostly snad ani o milimetr, naopak zezloutly. Dneska jsem vysadil dve samice BSxDP a V nedeli sazime s rakosnickem dalsi vetsi varku. Zatim hodnotim celej tenhle grow jako neuspesny.
Zde je par fotek. Dve z toho jsou tusim EuforkaxNN a zbyly asi jen krizence NL5Haze. Euforky maj 80-90cm, NL5HazeX maj kolem 70cm. Modlim se za lepsi pocasi, to je letos na pikacu.
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
Tak jsem si dneska udelal vylet do Bauhausu. Zrovna jim prisla zasilka Vanishe, este to nemeli vybaleny. Jeden jsem koupil - 200g za kilco. Prej to kytce nic s korenama neudela a nevsakuje se to do pudy. A jeste ty druhy potvory co nam lezou po kytkach - mravenci na ne sem koupil tu druhou vec. Prej to je biologicky a 100% odbouratelny.
Mravenci samotní neškodí ,ale zavádějí na rostliny kolonie mšic ,který pak škodí , takhle to chodí ... doporučuji výluh buď z kopřiv , česneku , křenu a nebo počkat na prudký déšť který mšice vyžene...goodLuck
stříkat na to nějakou chemku dle mého nemá cenu , buď ji pak vyhulíš nebo se spláchne do spodní vody a vypiješ ji ...tak to bohužel všechno funguje .. nebo mohu ještě doporučit olejový postřik , buď koupíš biooil nebo si namícháš teplou vodu s olejem , kapkou "jaru" a kytky postříkáš , mladým kytkám to občas uškodí ,ale velký to zvládají v pohodě . Mšicím zalepíš dých. otvory a jsou dead ...
Dnes rano jsem se probudil a rekl jsem si VANISH THEM ALL!!!
1) Toz zabalil sem do baglu 3 Hash Planty a po jednom od C99xNL, IP, Tao... Vsechno krom dvou HP jsem vysadil do pripravenych der s hlinou. Zbyle dva HP jsem jen v kvetinaci zahrabal lehce do hliny kuli vlhkosti, par dni si pockaj nez dostanou poradnou diru.
2) BS 1 - tot kodove oznaceni pro BSxDP Durban pheno matku, nadherne se po 6 dnech vzpamatovala
3) BS 3 - tot kodove oznaceni pro BSxDP Durban pheno matku, nadherne se po 6 dnech vzpamatovala
4) Tahle kytka je tusim NL5Haze x Purple Widow
5) celek po vanishovani